Şimdi Ara

Telefon numalarımız alelade ellerde! Turktuccar.com Numara Sorgulama (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
58
Favori
57.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tel no'mu bu siteye girip sorgulatacak kadar güvenmiyorum. Sizde güvenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

bu konuyu açana çok teşekkürler şimdi kız arkadaşımın telefonunu kontrole başlıcam telefonlarına mehmeti,ayşe diye kaydedenler yandı.

• Yuh en alakasiz kisiler bile var yuh diyorum
    Annemin numarasi yok demekki uygulama bende yuklu degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stkgcl -- 27 Mart 2013; 16:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti||

Tel no'mu bu siteye girip sorgulatacak kadar güvenmiyorum. Sizde güvenmeyin.

Baska arkadaslarinkini yaptim dogru cikti ve bilgisayardan dogruladim gercekten dogru

• Herkesin bilgisi olsun Androidle ios la falan alakası yok burdaki numaraların hayatında ilkel telefonlar dışında başka teknolojik aletle bile alakası olmayan babamın ismi bile var.
  • Ya beyler android kullanın ve ya kullanmayın olay şundan ibaret

Kim Arıyor adlı uygulama var androidde.Bu programı kullanan herhangi bir arkadaşınız var ise ve rehberine erişimi kabul ettiyse (yükledikten sonra soruyor evet ve ya hayır diyorsunuz ingilizce olarak) rehberi programın havuza gidiyor.Yani arkadaşınızda ne olarak kayıtlıysanız havuza o şekilde gidiyor.Sizin android telefon kullanıp kullanmamanız alakası yok yani.Kullanan herhangi birinin rehberinde kayıtlı olmanız yeterli.(erişim izni verdiyse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

Yuh en alakasiz kisiler bile var yuh diyorum

bu uyglamanın sende yüklü olup olmamasının önemi yok. önemli olan annenin telefon numarası kimlerde olduğu ve o kişilerin bu uygulamayı kurup kurmadığı. sen istersen 3310 kullan ne farkeder başka birisinin rehberinden çektikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 27 Mart 2013; 16:23:40 >
  • Benim numarayı aratınca "milano serdar" çıkıyor. Büyük ihtimalle lpg kablosu sattığım zaman benden milano kablosu alan biri kaydetmiş, ardından rehberini bir uygulama hüpletmiş. Başka bir arkadaşın numarasına baktım "Bacım Dilek :)" şeklinde çıktı, büyük ihtimalle kardeşinin telefon defterini upload etmiş yazılım. :)
  • Olay çözüldüğüne göre arkadaşlar, şimdi DH olarak buradan numaralarımızı nasıl sileriz onu bulalım
  • Sorgulattığınız her numara adamların sistemine ekleniyor, farkında mısınız?
    Daha sonra 3 ayda 7 cm mesajları gelince ayıkırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

Yuh en alakasiz kisiler bile var yuh diyorum

bu uyglamanın sende yüklü olup olmamasının önemi yok. önemli olan annenin telefon numarası kimlerde olduğu ve o kişilerin bu uygulamayı kurup kurmadığı. sen istersen 3310 kullan ne farkeder başka birisinin rehberinden çektikten sonra.

Bende yuklu olsaydi anneminki cikardi isim olmadigina gore bende de yuklu degil.

• Ben benim numarayi sorgulattim "Hal İt" diye cikti.

Bu sekilde kaydeden bi kuzenim var sadece. adafix ve android programlari cok indirir ama hic bisey de anlamaz programlardan ve telden.

Direk gittim dovdum essek herifi.

• benim merak ettiğim durum bu numaraların çakışması durumunda ne oluyor? örneğin; birisi beni "ad soyad" şeklinde, diğeri "şehir ad soyad" "üniversite adı ad" köprücü murat" "davar selahattin" "stoper ayhan" "dangalak" falan gibi kayıt ederse noluyor?
  • http://adaffix.com/numbers/numarami-sil/
    http://adaffix.com/cia/delist_tr.php
    buradan sildirebilirsiniz. ana veritabanı bumuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 27 Mart 2013; 16:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSC Performans

Benim numarayı aratınca "milano serdar" çıkıyor. Büyük ihtimalle lpg kablosu sattığım zaman benden milano kablosu alan biri kaydetmiş, ardından rehberini bir uygulama hüpletmiş. Başka bir arkadaşın numarasına baktım "Bacım Dilek :)" şeklinde çıktı, büyük ihtimalle kardeşinin telefon defterini upload etmiş yazılım. :)

Aynen öle. Ben de annemin numarayi sorgulattim. X'in annesi diye cikti. X de kardesimin ismi. Demek ki kardesimin arkadasinin telden almislar numarayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

Herkesin bilgisi olsun Androidle ios la falan alakası yok burdaki numaraların hayatında ilkel telefonlar dışında başka teknolojik aletle bile alakası olmayan babamın ismi bile var.

İlla annenin veya babanin kullanmasina gerek yok hocam.Numarasini verdigi kisilerden biri kullandiysa onun rehberinde oldugundan bizde yaniyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Ya yaptığımız numara sorgularınıda kayıt ediyorsa site ? Bana kalırsa site sazan.avi numaralar zaten yıllardır satılıyor.

yaptığımız sorgulamardaki numaranın sahibinin ismini nasıl öğrencek site?

Reklam mesajları için isme ne gerek var ki salla gitsin mesajı sana gelen spam maillerde ad soyad mı yazıyor sanki ayrıca yurtdışından insanları kandırmak için yapılan aramalarda numaralar bu yöntemlerle alınıyor ayrıca facebook gibi bir siteye numarasını veren arkadaşların bu sistem için endişe etmeleri yersiz çünkü facebook ta aynı mantıkla çalışıyor.

• valla benim ilker diye çıktı ismim gayet normal.
    babamı sorgulattım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

http://adaffix.com/numbers/numarami-sil/
    http://adaffix.com/cia/delist_tr.php
    buradan sildirebilirsiniz. ana veritabanı bumuş.

hocam silinmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi numaramı sorgulatınca zm_dust2 çıkıyo kim birisini cs mapi olarak kaydeder aklım almıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.