Şimdi Ara

Telefon õneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumu(blackberry) degistirmeyi dusunuyorum cunku hem asiri yavas hemde artk ihtiyaclarima cevap vermiyor.Fakat bir turlu karar veremedim ne alacagima,ihtiyac gereksinimlerimi belirteyim konuda uzman olan arkadaslar yardimci olsunlar..

-klasik akilli telefon ozelliklerini geciyorum
    -oncelik hiz
    -iyi bir sarj suresi
    -dayaniklilik
    -guvenlik
    -push mail
    -adobe flash destegi
    -en az 1-2 yil guncelleme sorunu cekmeyecegim
    -uygulama ve facebook oyunlarini oynayabilecegim
    -yilda 5-6 defa seyehat ederm bu yzden yol tarifi
    -aksesuar skntisi yasamak istemiyorum
    -c/p destegi
    -goruntu olarak goze hitap etsin ve cok buyuk olmasin cunku 2 telefon tasiyorum cepleri cokta sisirmeyelim

Istediklerim ufak ayrintilar gibi gorunuyor fakat hic bir cihazda bir arada bulamadim bunlari..iphone 5 guzel ama tam ekran problemi var ve 4s den pek farki yok o kadar az farka o fiyat farkina deger mi bilemedim.htc de sense cok guzel ama islemciyi yoruyor+tozlanma problemi var

Not:
    iphone 5, iphone 4s,htc one x, htc sensation xe ..modelleri basta olmak uzere yorumlarsaniz sevinirim.galaxy s3 e gelince sevemedim o telefonu ve o kadar dayaniklilik testi izledim onunla ilgili arkdasm cafe de masadan dusurdu arka kapak ve cam catladi.

Zamanim cok hemen alicam demiyorum cunku bi kere dilim yandi bekleyebilirim yorumlari rahatlikla alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.