Şimdi Ara

telefon modemi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • xperia l cihazım var daha önce wifi ye sorunsuz bağlanıyordum. 2 gün önce gelen güncellemeyi kurdum yine modemi görüyordu ertesi sabah wifiyi açtım modem için kapsama alanı dışında dedi ama diğer çevredeki modemleri görüyordu neyse modemi kapadım açtım telefonu aynı şekilde 2-3 kez uğraştıktan sonra gördü. bu sabah yine aynısı çevredeki modemleri görüyor benim modem için kapsama alanı dışında diyor.

    telefonu kapatıp açtım bataryayı olmadı modem ile uğraştım olmadı en sonunda telefona format attım yine olmadı kablosuz şifremi değiştirdim yine olmadı. kardeşimin telefonundan modemi görebiliyorum ama benim telefon görmüyor.

    daha başka ne yapabilirim ? yazılım ile olsa formatta düzelirdi güncelleme ile olsa güncelleme sonrası wifiye bağlanamazdım 1 günde olsa :?



  • Bilgisayardan modem ayarlarıyla oynanmış olabilirmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmemesinin mümkünatı yok,yanlış bişe yapmayasın..
  • bayağı bir denememe rağmen olmamıştı ama kablosuz modem ayarlarından kanalı otomatikten 11 altına düşürdüm sorun olmamaya başladı.
  • Sizde bi sorun yok bende l kullanıyorum güncellemede banada olmuştu modemi fabrika ayarlarına almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g.enver

    bayağı bir denememe rağmen olmamıştı ama kablosuz modem ayarlarından kanalı otomatikten 11 altına düşürdüm sorun olmamaya başladı.

    bende neo kullanıyorum.. telefon evdeki modemi bazen görüyor bazen de görmüyordu..
    telefonun kablosuz ayarlarına girip, kayıtlı olan ağ adını silip, kablosuz ağ ekle bölümünden ev internetini yeniden ekleyince düzeldi.
  • Dediğim yöntem daha temiz ve az zaman alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

    bayağı bir denememe rağmen olmamıştı ama kablosuz modem ayarlarından kanalı otomatikten 11 altına düşürdüm sorun olmamaya başladı.


    Bu yazarın dediği yöntemi uyguladım sorun halloldu. TP-LINK modemde arayüz ayalarında Access Point bölümünde "Mavcut Kanal" 13 idi, 10 yaptım sony xperia L modeli telefon anında görmeye başladı. Teşekkürler bilgilendirme için.
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    zuk z2 pro var bende de,yeni aex 5.8 rom yükledim heryere bağlanıyor eve girmiyordu,kanal 13 kullanırım genelde ,sayende 11 ve otomatik yapınca düzeldi 13 te hala inat ediyor girmiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.