Şimdi Ara

telefon kutusuna çarptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam geri geri gelirken yolun kenarındaki büyük telefon kutusuna çarptım.Yan aynalara bakarak geliyodum yolun ortasına koymuşlar görmedim.Kutu yerinden çıktı biraz.Arabayı ileri alınca tekrar yerine oturdu.Benim tampnu haricinde başka hasar yok.Bu tip kazalarda ne yapmak gerekiyor bi bilgisi olan varmı?Yarın birgün kutuya hasar verdim diye para isterlermi benden.
     telefon kutusuna çarptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse gormediyse sikinti yok ayrica tampon orjinal degil yan sanayiymis orjinal olsa kirilmazdi

• çarptığım şey bunun biraz daha küçüğü telefon kutusuna çarptım

• Konudanda gordugumuz uzere park sensoru harika bir icattir

• Hatırlıyorum da 2-3 sene evvel antalya kırcamı kavşağında bunun belki 10 katı büýüklüğünde bir telekom kutusuna birisi çarpmıştı. Semtin 2-3gün telefon ve internetleri kesilmişti. Çarpan adamın iflahını sökmüşlerdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    çevredeki esnaf görmedi ama yoldan geçenler sesi duyup baktı.Akşam karanlığında plakayı almışlarmıdır bilmiyorum.Tamponu 1 ay önce başka bi kazada sigortadan değiştirmiştim.Orjinal tamponda böyle parçalanmazmıydı ?

• tampon bişey değilde avis plakalık olayı çok şahane bir fikirmiş.
    internetten park sensörü alın. takması çok kolay her türlü aparatı içinden çıkıyor. sadece matkap lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon ekranı yerinden kalktı
    4 yıl önce açıldı
    Telefon Kutusuna Bağlantı Yapma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayir hocam orjinal tampon katlanir darbeyi emer

• salserol kullanıcısına yanıt
    hocam o kadar büyük hasar vermedim ama benden sonra biri daha çarparsa eline alır kutuyu

• hocam park sensörü taktırmak ne zamandır aklımdaydı şoförlüğüme güveniyodum.İnternette bi video vardı.Adam geri geri aynalara bakarak gidiyom diye hava atıyodu sonrada arkada bi şeye geçiriyodu.BeNİm kazam da aynen öyle oldu.Aynalara bakarak ne güzekl gittim diye kendimi avutuyodum küt diye geçirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Kimse gormediyse sikinti yok ayrica tampon orjinal degil yan sanayiymis orjinal olsa kirilmazdi

Orjinali ile yan sanayisi arasında ahım şahım bir kalite farkı yok. Orjinal olsaydı belki bu kadar kırılmazdı ama yine görülecek seviyede olurdu diye düşünüyorum.

@krmlfc Geçmiş olsun bu arada. Bu gibi durumlarda eğer kalıcı hasar verirseniz bildiğim kadarı ile o bölgenin belediyesi sizden hasar bedelini alıyor. Kalıcı hasar yoksa sıkıntı olmaz zaten yolunuza devam edersiniz.
  • Geçmiş olsun. Kimsenin para isteyeceğini zannetmiyorum. Rahat olun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

hocam park sensörü taktırmak ne zamandır aklımdaydı şoförlüğüme güveniyodum.İnternette bi video vardı.Adam geri geri aynalara bakarak gidiyom diye hava atıyodu sonrada arkada bi şeye geçiriyodu.BeNİm kazam da aynen öyle oldu.Aynalara bakarak ne güzekl gittim diye kendimi avutuyodum küt diye geçirdim.

Neyse gecmis olsun. Ufak tecrubeler herzaman olur. Allah beterinden saklasin.

• Bu mu çarptığın.

telefon kutusuna çarptım
  • Hocam çarptığınız şey arkadaşların attığı beyaz kutular ise onlar sağlamdır yerinden sökmedikçe kolay kolay birşey olmaz.Zaten bozuldu veya zarar geldiyse ve birinin ona çarptığını anlarlarsa civarda varsa kameralardan sizi bulurlar dert etmeyin yoksa tamir ederler giderler
  • Bime gelen park sensörünü bir arkadaş aldı. Bende o aldıktan sonra alayım dedim. Gayet gusel çalışıyor ve ucuz. Sen otokoc ta taktırırsın zaten.

Bu arada geçmiş olsun.

• Öncelikle geçmiş olsun. Kutu dediğiniz TT'nin sokaklara kurduğu fiber sistemlerdir yüksek olasılıkla. Eğer bu kutu yerinden oynamadıysa, daha açık fadeyle telefon ve interneti kesintiye uğratacak bir hasar almadıysa hiçbir sorun yok demektir.
    Ancak sistem kesildiyse trafikten tutanak tutuluyor ve olay yerini gösteren tüm kamera kayıtları inceleniyor. Hasar veren kişilerden hasar miktarı tazmin ediliyor.
  • öncelikle geçmiş olsun. hasar büyükse ve etrafta kamera varsa takip edebilirler diye düşünüyorum..
    ben bim.den aldım park sensörünü. tavsiye ederim. geri manevra yaparken genelde aynaları takip ederim, park sensörünün çok faydası oluyor
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    kaportacıya sordum %100 fark var dedi.Yan sanayisi arkasındaki demirkle beraber 75 lira..Orjinalı demirsiz 90 lira.Orjinal taktırdım.Bu arada kalıcı hasar vermeşiim galiba arayan soran yok.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    park sensörü şart oldu.Arabanın arkası uzun aynalar küçüçük dar alanlara park ederken sıkıntı oluyor.Otokoçta taktırmam sanayide elektrikçiye sora sora takarım ben.Tamponu delmesi sıkıntı sadece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.