Şimdi Ara

Telefon konusunda çok kararsızım Gm5 plus Lenovo vibe p1 ve Zenfone 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Zenfone 2 ,Lenovo Vibe p1 ve General Mobile gm5 plus arasında kaldım.Fiyatları yakın zaten o konuda sıkıntı yok.Çok fazla olmasa da arada oyun oynarım.Beni 2-3 yıl götürsün istiyorum. Ama ben teknik servis ve batarya performansları konusunda pek bilgi sahibi degilim bu telefonlarda. Özellikle bu konularda bilgilendirir ve öneri verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aOnn1453 -- 20 Haziran 2016; 0:09:58 >
  • gm 5 plus telefonu her ne kadar kağıt üzerinde f/p telefonu olsa da gerek sorunları (ben hiç karşılaşmadım), gerekse teknik servisi yüzünden pek tercih edilmiyor ve önerilmiyor. Lenovo Vibe P1 modeli iyidir. 5000 mah bataryası diğer telefonlara göre en önemli avantajı. tek dezavantajı da ağır olması. yerine huawei g8 bakabilirsin. 3 gb ram ve 3000 mah batarya dışında lenovo vibe p1 ile arasında fark yok. huawei modellerinin de sar değeri yüksek. Zenfone 2 modeli boyut olarak büyük, kapağı plastik, uzun şarj süresi ve ısınmasıyla bilinen bir telefon. kimisi memnun kimisi çok şikayetçi. bunların dışında Sony Xperia C4 önerilebilir, ben önermem ama tamamen kişisel. arayüzü sevmiyorum. onun dışında her açıdan güzel bir telefon. bataryası yetersiz olabilir bilmiyorum. Huawei GR5 modeli de huawei g8 ile aralarında ufak tefek farkları olan bir telefon. ramden depolamadan alıp kameraya vermişler gibi geldi bana.
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro

• Zenfoneda uzun şarj süresinden kastın şarjının dolmasının uzun sürmesi mi? Eğer öyleyse ben hızlı şarj destegi var diye biliyorum ve ne bu konuda ne de ısınma konusunda incelemelerde ve kullanıcı yorumlarında böyle şeyler görmedim. Bir de lenovoyla ilgili kafamdaki soru işaretiyse RAMin bana 2 yıl kadar yetip yetmeyeceği.Yani bu sürede telefonun ne kadar ve ne zaman yavaşlayacağı. Bi bunlar hakkında da bilgi verir misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aOnn1453 -- 20 Haziran 2016; 22:56:36 >

Gm5 plus : daha cok sorunları ile duydugumuz android one cihaz. Güncelleme de hiç ama hiç sorun yasamazsın,en uzun ömürlü telefondur orta segmentte.

Zenfone; ölmedi mi ya bu :D

Benim sana onerim huawei gr5 olacaktır yaklaşık 4 ay kullandım memnun da kaldım. Hem tasarimiyla hem harika iş çıkartıyor. Bu arada Sar değeri dusuk.

Özetle;

Güncelleme istiyorsan gm5+
    Pil istiyorummmm ben diyosan p1
    kamera,tasarim istiyorsan gr5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tqyatmn -- 22 Haziran 2016; 5:35:13 >
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vibe P1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aOnn1453 -- 23 Haziran 2016; 21:24:23 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.