Şimdi Ara

Telefon Kitlendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telefon şekil kilidini unuttum ve bir çok denemeden sonra telefon kitlendi ve şuan gmail hesabı istiyor şifresini filan biliyorum ama girmiyor internet bağlantısını görmüyor telefonu sıfırlamadan nasıl düzeltebiliriz bunu, başka zaman bir kere daha olmuştu bu o hesabın şifresini hatırlamıyorum başka hesap girdiğimden dolayı girmiyor sanırsam bunun çözümü nedir beyler bir yardım edin bana.....

Model ; Samsung Galaxy Nexus

• Şekil girdiğinde cihaz kilitlenmez ki,30 saniye bekle falan der yani.Ama bazı cihaz yöneticileri mesela BitDefender çok sayıda yanlış denemeden sonra telefonu kilitleyebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPeaky

Şekil girdiğinde cihaz kilitlenmez ki,30 saniye bekle falan der yani.Ama bazı cihaz yöneticileri mesela BitDefender çok sayıda yanlış denemeden sonra telefonu kilitleyebiliyor.

Çok sayıda denemeden sonra gmail hesabı istedi wifi'de görmüyor ne yapmam lazım bi yardım edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8E64D309 -- 31 Temmuz 2013; 14:30:01 >
  • Yok mu yardım edicek birisi telefonu sıfırlamak istemiyorum rehber bir sürü kişiyle dolu resimler desen bir sürü sıfırlamadan bir çözümü yok mu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

Yok mu yardım edicek birisi telefonu sıfırlamak istemiyorum rehber bir sürü kişiyle dolu resimler desen bir sürü sıfırlamadan bir çözümü yok mu bunun?

Şuna bir göz at istersen:http://www.andronova.net/tag/pattern-ekran-kilidi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

Yok mu yardım edicek birisi telefonu sıfırlamak istemiyorum rehber bir sürü kişiyle dolu resimler desen bir sürü sıfırlamadan bir çözümü yok mu bunun?

Sıfırlamadan bir çaresi görünmüyor. Ayrıca Google Hesabını senkronize etmişseniz rehber google hesabınıza yedekleniyor.
  • Google hesabini biliyorsan nasil acamiyorsun ben wifiden baglanmadan hesabi girerek acmistim telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

Google hesabini biliyorsan nasil acamiyorsun ben wifiden baglanmadan hesabi girerek acmistim telefonu

Önceden de olmuştu bu olay abimin telefonu bu askere gidince bana kaldı onun gmail şifresini bilmiyorum bu 2.defa oluyor zaten arayınca sorucam artık şifresini..
  • Kardesim çözümü biliyorum.anlayatim.aynisi benim arkadaşımin başına geldi.kendi hatti ile gmail yazdi olmadi.sonra benim hattimi taktik ona çünkü bende internet vardi.ve gmail girdi oldu.bi dene istersen. Baskasinda olan internetli hatti al internetsiz olmaz çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 1 Ağustos 2013; 11:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Kardesim çözümü biliyorum.anlayatim.aynisi benim arkadaşımin başına geldi.kendi hatti ile gmail yazdi olmadi.sonra benim hattimi taktik ona çünkü bende internet vardi.ve gmail girdi oldu.bi dene istersen. Baskasinda olan internetli hatti al internetsiz olmaz çünkü

Haklisin dostum öylede denemek lazım teşekkür ederim bilgin için iyi oldu bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.