Şimdi Ara

telefon kilidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacak : telefonumda şekille açılan telefon kilidi vardı kardeşim oynarken kilitlemiş . şu an eposta ve şifremi istiyor yazıyorum olmuyor . neden olmadığını biliyor gibiyim heralde veri açık değil ama onu da kilidi açmadan açamam napabilirim telefonu açmak için ??? ( telefonu yeniden başlatıım olmadı )

• Wifiye baglanman lazim orda soruyor wifi diye zaten arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranda sadece kullanıcı e posta şifre var birde oturum aç wifi da yok
  • bu arada telefon lg l5
  • quote:

Orijinalden alıntı: timelord177

arkadaşlar bir sorum olacak : telefonumda şekille açılan telefon kilidi vardı kardeşim oynarken kilitlemiş . şu an eposta ve şifremi istiyor yazıyorum olmuyor . neden olmadığını biliyor gibiyim heralde veri açık değil ama onu da kilidi açmadan açamam napabilirim telefonu açmak için ??? ( telefonu yeniden başlatıım olmadı )

Başka bir telefonun internetini açın, ardından o telefonun sim kartını çıkarın ve kendi telefonunuzu kapatın. Sim kartlarını değiştirin ardından telefonunuzu açın. Ve google hesabını tekrar girin. Kardeşimin LG Optimus Black telefonunda aynı sorun vardı, bu işlemleri yapınca düzeldi.
  • bir şeyu sorcam bu veriyi ben telefonnun kendisinden açıp kapatıyodum :D ama sim le mi ilgiliydi çünkü şu an telefonun veri alımı kapalı yani başka sim olsa kendiliğinden açılırımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timelord177 -- 3 Ağustos 2013; 19:34:07 >
  • Telefon her yeni sim kartı takıldığında otomatik olarak 3G'yi açar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim ağı pin kilidi note 3
    11 yıl önce açıldı
    Akıllı kapı kilidi pili
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O ekran geldiğinde kilit tuşuna basılı tut ekranda Veri ağı varsa açarsın yoksa geçmiş olsun reset atman gerek.
  • reset atmamda problem yok bu arada veri de yok reseti nerden attırırım yoksa kendim nasıl atarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.