Şimdi Ara

Telefon Karmaşıklığı !!! Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese merhaba geçenlerde Telefonumun içimne su kaçtı ve bende yeni telefon almaya karar verdim.Aklımda sürüyle soru var.Aşağıdaki telefonların yorumlarını kullananlardan dinlemek isterim.

1-Iphone 5s Space Gray : Almayı çok istiyorum hatta bana bu telefonlar arasında en güzeli geliyor fakat yakın bir zamanda Iphone 6 'nın çıkmasıyla fiyat bir hayli düşecektir.O yüzden 2000 tl verilir mi ? size bunu soruyorum.

2-LG G3 : Telefon harika ötesi bir şey diğer telefonlarla karşılaştırdığım zaman (Iphone hariç) en iyi özellikli telefon.Ekranı IPS ekran ne oluyor bu IPS,Super Amoled'den daha mı iyi oluyor ?

3-Samsung Note 3 N9000Q : Harika bir telefon konuşmaya gerek yok.Fakat araştırdığımda sorunlar çıkıyormuş.Kullanlar sizde var mı bu sorunlar ? (ısınma,kasma,kasada soyulma.vs)

Bu 3 telefon arasında gidip geliyorum ne alayım hiç belli değil.Gönlüm LG G3 'den yana.

yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 26 Haziran 2014; 14:07:30 >

• g3 KISA VE NET..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

g3 KISA VE NET..

Acaba G3'ün dışı plastik mi ?
  • S5 al be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İps ekran, görüntüyü her açıdan sıfıra yakın kayıpla size sunan ekran panel teknolojisidir. Tft ekranlarda telefona sağdan soldan baktığında görüntü kaybı yaşarsın. Ips ekranlarda, ekrana hangi açıdan bakarsan bak görüntü kaybı sıfıra yakındır.

Telefonlardan note 3 ya da g3 alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

quote:

g3 KISA VE NET..

Acaba G3'ün dışı plastik mi ?

fırcalanmıs metal gorunumlu bır nevı plastık cesıdı olması lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: troype

S5 al be

yok hocam ya bu telefonlara kıyasla zayıf kalıyor bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev telefonu hakkında yardım?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_25

İps ekran, görüntüyü her açıdan sıfıra yakın kayıpla size sunan ekran panel teknolojisidir. Tft ekranlarda telefona sağdan soldan baktığında görüntü kaybı yaşarsın. Ips ekranlarda, ekrana hangi açıdan bakarsan bak görüntü kaybı sıfıra yakındır.

Telefonlardan note 3 ya da g3 alınabilir.

teşeşkkürler G3'ü düşünüyorum ama aklım 5s'de
  • Bence Note 3 Al Daha Fazla Para Vermeye Gerek Yok Çok Üstünlüğü Yok 0.87 sn daha geç açar belki oyunları vs siyah al kasa soyulması yok kasma yok ısınma çok az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse uzay gemisi olsun android androidtir bir süre sonra kasar donar süresi değişir ben olsam iphone 5s veya 6 alaırım g2 kullanıcısyım
  • bende note3 tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Botres_

isterse uzay gemisi olsun android androidtir bir süre sonra kasar donar süresi değişir ben olsam iphone 5s veya 6 alaırım g2 kullanıcısyım

Bende öyle düşünüyorum.Fakat 5S Iphone 6 nın çıkmasıyla ucuzlar Eylülde çıkıyormuş diye duydum.2000 lira boşuna gider diye düşünüyorum.
  • Iphone 6yi bekle derim

• beyler LG G3'e karar verdim ve aldım harika bişi :)
  • androidde htcden şaşma yoksa sıkıntı yaşarsın m8 al bence taş gibi ve stabil bir telefon ama istersen ip 6 bekle ben öyle yapıyorum. ip 6 çıkınca 5s fiyatı düşer sanıyosan hiç bekleme bile en fazla 60 lira düşer oda beklemeye değmez. Fiyat sıkıntın yoksa m8 al lg den kesinlikle uzak dur aşırı hassas bir telefon ve yeni nesi olduğu için parçaları çok pahalı 2000 lira verip plastik almak saçma geliyor sakın yönelme derim. 1 aydır hergün araştırıyorum ve şuan en iyi seçenekler 5s ve m8. z2 en iyi telefon olarak gösteriliyo ama kutudan çıkınca hasarlı olan bir telefon risk almaya değmez işini şansa bırakma derim m8 al pişman olmazssın en az 3 yıl gider iyi kullanırsan 4 yılı garanti görür

• oguzhan1477 kullanıcısına yanıt
    mesajını görmedim hocam k.b malum gözler şişti bu saatte hayırlı olsun pişman olmassın ama iade şansın varsa 1 ay kadar değişmeni öneririm

• 3-4 ay başka telefon kullan iphone 6 al

• Hayırlı olsun

• quote:

beyler LG G3'e karar verdim ve aldım harika bişi :)

Hayirli olsun cok guzel cihaz almissin keyfini sur..

• quote:

quote:

beyler LG G3'e karar verdim ve aldım harika bişi :)

Hayirli olsun cok guzel cihaz almissin keyfini sur..

eyvallah sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.