Şimdi Ara

telefon kapatılacak msjı ynlışlıkla gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisinden 2. El lumia 920 aldım. Sim kart çıkış yerinde imei numarası yazıyor ona baktım. *#06# tuşlayıp karşılaştırdım numaralar uyuştu. Sonra mcks (mobil cihaz kayıt sistemi) sorguladım. Ithalat yoluyla kaydedilen imei lumia 920 kayıtlı yazınca güvenip telefonu aldım. Fakat 2 gün sonra farklı bir imei numarası ile tekefonunuz 60 gün içerisinde kapatılacaktır satıcınıza başvurun diye msj geldi. Bu mesaj yanlışlıkla gelmiş olabilir mi yoksa 60 gün içinde telefon kapatılacak mı? Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşek şakası olabilir, çünkü benim bildiğim uyarmaksızın direkt kapatılıyor.

• imei numarası uymuyorsa sıkıntı yok.
  • Hangi numaradan geldi?

• Sim kartın daha önce başka bir telefonda kullanıldıysa ve o telefonun imei kopyalandıysa msj gelir. Hatta kopyalanan telefona kim sim kartını taktıysa hepsine gider. Telefon şuan kimdeyse onun elinde patlar. BTK nın en aptal uygulamasıda budur. Faturan varsa o telefonu kurtarırsın. yoksa çöp. ya da sende imie attırırsın.
  • imei kaopyalanmış yani klonlanmış aldığın yere götür faturasıyla iade et
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Eşek şakası olabilir, çünkü benim bildiğim uyarmaksızın direkt kapatılıyor.

Öyle şey mi olur ? O zaman zırt diye telefon kapansın millet operatörle birbirine girsin.YASALUYARI diye bi yerden iki defa mesaj gelir farklı zamanlarda 30 gün içerisinde kapanacak aldığınız yere başvurun diye.Yanlış yönlendirmeyelim insanları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Eşek şakası olabilir, çünkü benim bildiğim uyarmaksızın direkt kapatılıyor.

Öyle şey mi olur ? O zaman zırt diye telefon kapansın millet operatörle birbirine girsin.YASALUYARI diye bi yerden iki defa mesaj gelir farklı zamanlarda 30 gün içerisinde kapanacak aldığınız yere başvurun diye.Yanlış yönlendirmeyelim insanları.

Birçok bedava sms siteleri var.
    Ona benzer bir şaka banada yapılmıştı.

• Mesajın başlığinda yasal uyarı yazıyor numara yok. *#06# yazınca çıkan numarayı mcks'den sorgulayınca kayıtlı çıkıyor ams gelen imei numarası farklı. Telefonun faturası yok. Bir şey olmaz inş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.