Şimdi Ara

Telefon Kapagı Boyama!(Mod) Öneri lazım SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık hastalık mıdır nedir bilmiyorum ama evdeki eskimiş veya zamanı geçmiş şeyleri alıp kurcalamayı , yenilemeyi cok seviyorum.Gecenlerde bir kenarda duran Nokia N-Gage telefonumun kapaklarını boyamaya karar verdim.Ön kapak gayet guzel boyandı.Arka kapakta kabaran boyayı kazıdıktan sonra cok derın olmayan çizikler meydana geldi arka kapakta dogal olarak ustune boya surunce estetik olarak kotu gorundu.Tekrar kazıdım cıkardım butun boyayı.Bana ne onerırsınız nasıl bir yol izliyeyim?kapakta herhangi bir çizik izi istemiyorum boyayı attıgımda.

--
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 26 Şubat 2011; 22:53:44 >

• selam kerdeşim istanbulda yaşıyosan na gageyi kaça satarsın bi de kapak vs fiyatlarını söylem misini görüşüp birbirimize destek olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: azbey1996

selam kerdeşim istanbulda yaşıyosan na gageyi kaça satarsın bi de kapak vs fiyatlarını söylem misini görüşüp birbirimize destek olalım

n-gage almak istiyorsan sahibinden.com a gittigidiyora bakmanı öneririm fiyatları da 80-130 arası değişiyordu sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Selam Beyler,

Artık hastalık mıdır nedir bilmiyorum ama evdeki eskimiş veya zamanı geçmiş şeyleri alıp kurcalamayı , yenilemeyi cok seviyorum.Gecenlerde bir kenarda duran Nokia N-Gage telefonumun kapaklarını boyamaya karar verdim.Ön kapak gayet guzel boyandı.Arka kapakta kabaran boyayı kazıdıktan sonra cok derın olmayan çizikler meydana geldi arka kapakta dogal olarak ustune boya surunce estetik olarak kotu gorundu.Tekrar kazıdım cıkardım butun boyayı.Bana ne onerırsınız nasıl bir yol izliyeyim?kapakta herhangi bir çizik izi istemiyorum boyayı attıgımda.

--
    -

800-1200 arası zımparayla kalından inceye doğru sabırla (Eğimli yerler sabır ister) zımparalayıp sonra astar atıp tekrar elindeki en ince zımparayla zımparalarsın. Sonra ana rengi atarsın. En son da attığın boyayı korumak için vernikledin mi tamamdır. Oldukça iyi bir sonuç alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Selam Beyler,

--
    -

800-1200 arası zımparayla kalından inceye doğru sabırla (Eğimli yerler sabır ister) zımparalayıp sonra astar atıp tekrar elindeki en ince zımparayla zımparalarsın. Sonra ana rengi atarsın. En son da attığın boyayı korumak için vernikledin mi tamamdır. Oldukça iyi bir sonuç alırsın.

evdeki eski telefonlara da uygulanabilir güzel yöntem

• Eklemek lazım mümkün olduğunca ince ama çok kat atarak yapın.
  • neye karar verdin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buda benim samsung galaxy miniye yaptığım tasarım ..
     Telefon Kapagı Boyama!(Mod) Öneri lazım SS'li Telefon Kapagı Boyama!(Mod) Öneri lazım SS'li Telefon Kapagı Boyama!(Mod) Öneri lazım SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: 35david

buda benim samsung galaxy miniye yaptığım tasarım ..
     Telefon Kapagı Boyama!(Mod) Öneri lazım SS'li Telefon Kapagı Boyama!(Mod) Öneri lazım SS'li Telefon Kapagı Boyama!(Mod) Öneri lazım SS'li

Nasıl yaptın biraz detaylı anlatır mısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.