Şimdi Ara

Telefon Kablosu ek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar evdeki duvardan gelen telefon kablosu ile splitter arasında bir ek noktası mevcut bu yer sabitlenmiş durumda fakat çıplak en ufak bir oynamada bağlantı kopuyor temas veya kablolarda ayrılma olmasa bile

sorum şu son zamanlarda internet hızımın azalmasında etkisi varmıdır yada bu ek noktasını en sağlıklı nasıl bağlayabilirim
    bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden yorumlar için teşekkürler.

• Bu şekilde ekler herzaman bağlantı hızını düşürür. elektirik bantıyla güzelce sarabilirsin. işini görecektir
  • Aynen Siyah Kutu veya herhangi bir renk sorun değil yani duvardan geleni sölüyorum bendekide hassas ama bantladım 6 mbps hız var sürekli olarak
  • kabloları gözden geçir renklere bak yeni kabloyla değiş splinterinda sorun olabilir onuda değiştir benimkinde sorun vardı değiştim .
  • siyah bantla bantladım şuan için eskiye nazaran çok daha iyi teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
  • mesafe çok uzun değilse yeni bir kablo alıp kullanırsanız daha garanti olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.