Şimdi Ara

telefon ilk şarj yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar bu gün nexus 4 aldım ilk şarj ne kadar olcak saat 20:00 da taktım şuan 100% durumda bence daha durması mantıksız ama bi sorayım dedim size

• up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

arakdaşlar bu gün nexus 4 aldım ilk şarj ne kadar olcak saat 20:00 da taktım şuan 100% durumda bence daha durması mantıksız ama bi sorayım dedim size

ALDIĞINIZ YER NE SÖYLEDİ BEN İLK ALDIĞIMDA NORMAL DOLDURDUM BU KONUYLA İLGİLİ ÇOK GÖRÜŞLER VAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

arakdaşlar bu gün nexus 4 aldım ilk şarj ne kadar olcak saat 20:00 da taktım şuan 100% durumda bence daha durması mantıksız ama bi sorayım dedim size

ALDIĞINIZ YER NE SÖYLEDİ BEN İLK ALDIĞIMDA NORMAL DOLDURDUM BU KONUYLA İLGİLİ ÇOK GÖRÜŞLER VAR

eskisi gibi saaatlerce şarj olmasına gerek yok dolunca kullan dedi ama pek bilgili bir satış elemanı olduğundan emin olmadığım için birde burada sorayım dedim
  • Artık eskisi gibi gerek yok yapman gereken telefonu ilk kullanmaya başlayınca şarjı bitirene kadar kullan sonra şarja tak dolunca da çıkar ve normal kullanmaya başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Artık eskisi gibi gerek yok yapman gereken telefonu ilk kullanmaya başlayınca şarjı bitirene kadar kullan sonra şarja tak dolunca da çıkar ve normal kullanmaya başla.

Aynen öyle yaptım hocam gayet iyi suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.