Şimdi Ara

Telefon İle Tablet Birleştirme Ödüllü Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben çok meralı bir kişiyim elime geçen herşeyi kurcalamadan duramam.Ama kurcalarken bozuncada çözümünü yine kendim yada bu site gibi foru sitelerinde bulurum.Yani demek istediğim kolay kolay cep telefonu yada bilgisayarcıya gitmem.

Neyse çok uzatmadan konuya gelelim ;
    Ben genellikle pc konusunda ustayım.Yani telefonlardan pek anlamam.Geçen gün (geçen gün dediğim en az 2 hafta )telefonum samsung corby 2 (GT-S3850) ' e samsung wawe 2 (S8500) yazılımı atmaya çalıştım.Başarılı olamayacağını biliyordum ama sorunun bu kadar büyük olucağını tahmin etmemiştim.Bildiğim şeyler şunlardı :
    1) samsung corby 2 'nin hafızası zaten 128 mb 250 mb lık firewille nasıl alsın
    2) Bunu bilmiyordum (dedimya telefonlardan pek anlamam diye ) samsung wawe 2 nin ekran çözünürlüğü ile corby 2 nin ekran çözünürlüğü farklı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben Multiloader programından samsung wawe 2 nin firewallını atmaya çalışırken bi hata verdi ve telefon kapandı.o zamandan beri telefon ne dowloand moduna giriyor nede normal açılıyor.

3-4 tane telefoncuya götürdüm ( tabi biraz kendim uğraştıktan sonra ) hiçbiri yapamadı. Ben sorunun bu kadar büyük olacağını tahmin etmemiştim.

1. SORUM ŞU : BENİM YAPABİLECEĞİM BİŞEY VARMI TELEFONU NASIL KURTARACAĞIM(lütfe telefonu kurtaramazsın çöpe atgibi şöyler söylemeyin bunları daha önceden çok duydum ama sonucunda başarılı işlemlerim oldu )

__________________________________________________________________________________________

2. SORUM ŞU : TELEFONUN İÇİNDEKİ 128 MB LIK HAFIZA KARTINI TELEFON OLMADAN BAŞKA BİR YOLLA İÇİNE YAZILIM ATIP SONRA TEKRAR TELEFONA BAĞLASAM BÖYLE BİRŞEY YAPIALBİLİRMİ ???

__________________________________________________________________________________________

3. VE SON SORUM ŞU : ELİMDE TELEFONUN YANINDA 1 ADET PİRANHA BUSİNESS TAB II 9.0 VAR.TABLETİ AYLARDIR KULLANMIYORUM ZATEN ÇOK KASIYOR HİÇBİR İŞE YARAMAZ.BEN BU TABLETİN İÇİNE 240 X 320 ( SAMSUNG CORBY 2 'NİN EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ )BİR ANDROİD YAZILIMI ATSAM SONRADA BU KARTI ÇIKARIP CORBY 2 ' E TAKSAM ÇALIŞTIRMI ??????

RESİMLER

TABLET

TELEFON

TABLETİN İÇİ

DOSTLAR İŞTE BÖYLE YARDIMCI OLCAKLARA BENDE YARDIMCI OLURUM GEREK KONTÖR GEREKSE DOSTLUĞUMUZ BAKIMINDAN
    KONUYU YAZMAYA YARIM SAAT UĞRAŞTIM UMARIM ADAM GİBİ YARDIMCI OLACAK BİRİLERİ ÇIKAR ŞU ANLIK TELEFONU KURTARSAM YETERLİ
    __________________________________________________________________________________________HEPİNİZİ GÖNÜLDEN SELAMLAYARAK MESAJLARINIZI BEKLİYORUM

• ohoooooooooooo bu ne böyle biraz cevap verin
  • Sen bence tablete hiç dokunma onu da bozucan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafan güzelmiş kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Sen bence tablete hiç dokunma onu da bozucan.

:) Bozulsun :)
  • Telefonların sistemi bilgisayarlar gibi değil, Android iki telefonun yazılımları birbirlerine aktarılırken dahi çekirdek uygulamalar değiştirilmiyor. Hem aynı modelin 4gb hafızalı modeli için olan yazılım ile 16gb için olan yazılım bile farklı. Kaldı ki siz bile bile lades olmuşsunuz. Hafızasına yazılım atmanın işe yaratacağını zannetmiyorum.
    Son sorun için yukarıda bahsettiğim hususlar geçerli. Tablet de brick olur. Costum rom deneyebilirsiniz tablet için, o da ziyan olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JumperJack

Kafan güzelmiş kardeş

Bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan iyi güldüm akşam akşam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.