Şimdi Ara

Telefon ile Rahatsız Eden Satıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler bayanlar bu gün beni telefonla arayıp kuran satmak isteyen satıcıyı ifşa etmek istiyorum.Tam 7 kere aradılar sabahtan beri bu arkadaşların olayı aynen su sekilde önce başka bir firma arıyor.Bant kaydından konusup almak istiyorsanız 1 e basın diyorlar.Ben de numaramı sildirmek icin 1 e bastım tamam dediler ama silmediler.
    En sonunda numara mı veren anketör firmanın ismini söyledim bunuda vermediler ve bana nereye şikayet ediyorsan et a*ına k*y*m diyim telefonu suratıma kapattılar.
    Beni arayan numarayı veriyorum.Bu fırsatcılara fırsat vermeyin.Sizde arayıp rahatsız ederseniz memnun olurum. (05534062677)



  • ne gereksiz insanlar var birde kapıya dayanıp cüz meal felan satmaya calısıyorlar. Kapıyı kapatıyorum yok arkadas yinede zile basıp duruyorlar. Utanmasalar eve zorla girecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ken Block43

    ne gereksiz insanlar var birde kapıya dayanıp cüz meal felan satmaya calısıyorlar. Kapıyı kapatıyorum yok arkadas yinede zile basıp duruyorlar. Utanmasalar eve zorla girecekler

    bende gıcık oluyorum şunlara
  • Cok hain planlarım var.Kapıda ödemeli sipariş vereceim 6-7 tane yanlıs adres vereceğim belki bana bir daha ulasmazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.