Şimdi Ara

Telefon İle Babamı Hiç Arayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 Yaşındayım, babamı telefon rehberine hiç kaydedemedim... İyimi olurdu kötümü olurdu bilmem ama en azından rehberimde yer edinmeliydi. Sahi arkadaşlar nasıl bir duygu sırtını büyük bir çınara yaslamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Eylül 2022; 16:37:22 >

• Rehberimde öyle birisi olmadığı için bilemeyeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben 12 yaşındayken vefat etti hatırlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt

Başka bi arkadaşı discorda girdi, sanırım en yakın arkadaşıydı, uzuuun uzun konuşup makara yapıp buluşma planı falan yaptılar. Sonra konuşmaları duruldu, kahkahalar kesildi, belli bi süre geçti, tekrar telefonu çaldı, bu sefer arayan kız arkadaşı, onlada baya bi konuştu sonra kapadı telefonu. Bu sırada 1-2 arkadaşı daha discorda girdi, onlarlada muhabbet sohbet etti. Sonra hayat güzel bee deyip gerildi

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

?

• Engelleyebilirdiniz de :) bazen olmaması daha iyi de olabiliyor. Ben de bazen arkadaşlarımın babasıyla olan ilişkisine özeniyorum. Yapacak bir şey yok.

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

hayatta özenecek ba$ka sey bulamadın mı? eğer ki bu böyle olmasaydı benim gibi olurdun kafayı daha fazla kırardın.. daha ne istiyorsun bu bir nimet.. babanı kaybedince hemen hemen hic acı cekmeyeceksin.. bu cok güzel bir sey bence cok sanslı adamsın diyorum.. senin gibi adamlara özeniyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 22 Eylül 2022; 19:50:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Herkes kendi yaşadığını biliyor tabii, sizi de anlıyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanızı ne zaman kaybettiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.