Şimdi Ara

telefon hafıza kartı ile blg ye atacağım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim samsun e250 bi telefon var bunun 1gb hafıza kartı var ben bunla blg den bişey alıp vereceğim bunun için flash bellek gibi bişey aldım önce hafıza kartını adaptöre sonrada flash bellek gibi şeye takıyorm.
    ışığı yanıyo ama çalışmıyo resimde gördüğünüz gibi ne yapmalıyım.??

yanlız flash bellek gibi şey bozuk değil önceden arada çalışıyodu çalışmadığı zamanlarda adaptördeki beyaz bişey adaptörü kilitliyo bu fras bellek gibi şeye takınca oraya sıkışıp kilitleniyodu bende beyaz şeyi kesiyim derken taaa dibinden koptu acaba bundan dolayımıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerenn -- 12 Ekim 2008; 18:02:56 >

• O beyaz tırnak hafıza kartını kilitlemek içindir.. İçine dosya atılmasın, dosya alınmasın diye birnevi koruma..

Siz o tırnağı kopardığınızda kart adaptörü kilitli durumda kalmış , kart okuyucuda kartı görmediğinden böyle bir uyarı çıkıyor olabilir...
    Farklı bir kart adaptörü ile deneyerek sorunun adaptördemi yoksa kart okuyucudamı olduğunu anlayabilirsiniz..
    Birde iğne ile tırnağı açık konuma getirerek deneyin...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMr... -- 12 Ekim 2008; 18:13:50 >
  • yok o beyaz tırnak açıkta kırıldı ama..
  • O zaman çalıştığına emin olduğunuz farklı bir adaptörle deneyin. Olmadı farklı bir kart okuyucu ile deneyin..
  • card reader bozuk galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.