Şimdi Ara

Telefon hacklenince garanti dışı kalır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aslında cihazınıza zarar vermediğiniz ve bunu ticari amaçlarla yapmayıp kişisel kullanım amacı ile yaptığınız sürece garanti kapsamı dışına çıkartmaması gerek ama malum teknik servisler işlerine geldiği gibi davranıyor, belli olmaz yani...
  • tekrar format atarsın o zman hacklandığı belli olmaz.....işletim sistemi symbiansa sürekli hack ledim....servise giderken formatladım...sorun yokgarantiye devam.
  • Jailbreaksiz iphone,hacksiz telefon pek tad vermez.

Teknik servisler garanti dışı kalacağını söylüyorlar ama pek kontrol edilmiyor sanırım.
  • Haha size 1 hafta once basimdan gecen bir olayi anlatayim.
    Olayin gectigi yer Finlandiya.
    N96 kullaniyorum. Hackli + Icindeki programlarin hepsi lisanssiz ve cracklenerek fullenmis. Hatta bu programlar icerisinde Nokia Maps'de dahil.
    Herneyse..
    Telefonumun Auto Focus ozelligi calismiyordu, servise goturdum o sekliyle. Aklima formatlamak hic gelmemisti dogrusu. 1 ay kadar serviste kaldiktan sonra mesaj gonderdiler telefonunuz geldi diye. Gittim ve bir baktim 0km N96 verdiler. Degisim yaptilar yani.
    Demem o ki Nokia'nin vataninda bile buna dikkat etmiyorlarsa ve onem vermiyorlarsa Turkiye'de hic vermezler.
  • yine de en güzeli formatlayıp servise götürmek. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.