< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu hükümet olduğu sürece fiyatlar hep yukarıya gidecek şaşırmayın daha kötü günlere de uyanacağız.
|
Eskiden babamla 15 bin liraya skoda fabia aradığımızı hatırladım şimdi vay be
|
o zaman niye mobil sürüm kullanıyorsun
|
Tablet kullanıyorum. Benim gibi arkadaşı olmayan bir yıkıksan telefon gereksiz. Zaten para biriktirsem de telefon değil ameliyat olurum
|
Bankalarda yazan dolar kur güya 5,83 ama pratikte 10 liranın üzerinde şu an dolar.
|
Ha ha ha guleyim bari
Yaklasik 2 sene belkide daha fazla kullandigim samsung j7 im var Hala tas gibi Ne kasma var ne donma Bataryasida ideal aktif kullanimda dahi 1 gunu rahat bitiriyor Eee daha ne olsun Neyse ya sen git ayfon 10 al birader sitarbaksa gittiginde masaya koyarsin kizlar bakar |
Durun daha bunlar iyi günler, dolar euro böyle artmaya devam ederse iki yıl sonra çıkan yeni telefonları 35.000 TL ye alabilirseniz şükredeceksiniz
![]() ![]() |
Ayrica konu sahibide telefon fiyatlari ucmus demis
Bahsetyigi telefonlar hep üst düzey Ortalama 1000 1500 arasi gayet guzel telefonlar var Nedir bu iphone meraki |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 31 Ağustos 2019; 14:41:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 31 Ağustos 2019; 15:9:38 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 31 Ağustos 2019; 15:27:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|