Şimdi Ara

Telefon fiyatlari çok uçuk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
23.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik yeni telefonlar 12 bin tl'den 15 bin tl'den başliyor ve eski modeller ucuzlamiyor!!! Istediğim Iphone 8 plus kursağimda kaldi.7 bin tl ye aklim almiyor.Ikinci ellerinde içine edilmiş veya yurt dişi kaçak cihazlar 5 bin tl den başliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden babamla 15 bin liraya skoda fabia aradığımızı hatırladım şimdi vay be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94B38574C

Eskiden babamla 15 bin liraya skoda fabia aradığımızı hatırladım şimdi vay be
    4 5 yil önce akilli telefonlar maksimum 3 bin tl idi.Mesela ABD'de iPhone yeni modelleri çiktiği zaman hafizasina göre fiyati degisebilir fakat maksimum 1.000$ oluyor.Ama ortalama 750 dolar yeni telefonlarin piyasasi mesela iPhone XS 512gb hafizaya sahip telefon 1079$.
    Bizde ise yeni telefonlar çikinca eskisine de artik zam geliyor.
    Bu arada ABD fiyatina inanmayanlar için;
    Education - Apple
    Buy iPhone XS and iPhone XS Max
    https://www.apple.com/us-hed/shop/buy-iphone/iphone-xs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 31 Ağustos 2019; 14:41:39 >

• Bu hükümet olduğu sürece fiyatlar hep yukarıya gidecek şaşırmayın daha kötü günlere de uyanacağız.
  • Bankalarda yazan dolar kur güya 5,83 ama pratikte 10 liranın üzerinde şu an dolar.
  • ben hep şaomi aldığım için beni ilgilendirmeyen durum
  • Telefon kullanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone çok pahali
    5 yıl önce açıldı
    piyasada çekici telefon yok
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Telefon kullanmıyorum.
    o zaman niye mobil sürüm kullanıyorsun
  • +999

Uzun süredir kullandığım Nokia Lumia telefonum bozuldu ve uzun yıllardan sonra bı telefon araştırması yapayım dedim ve almaktan vazgeçtim. İşe yarar telefonlar bile min 2-3 binden başlıyor. Vazgeçtim almiyacagim. Tuşlu telefona taktım hattımı onu kullanicam.

Bu fiyatları vermek akıl mantık işi degil

• Tablet kullanıyorum. Benim gibi arkadaşı olmayan bir yıkıksan telefon gereksiz. Zaten para biriktirsem de telefon değil ameliyat olurum

• Durun daha bunlar iyi günler, dolar euro böyle artmaya devam ederse iki yıl sonra çıkan yeni telefonları 35.000 TL ye alabilirseniz şükredeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 31 Ağustos 2019; 15:9:38 >
  • Ayrica konu sahibide telefon fiyatlari ucmus demis
    Bahsetyigi telefonlar hep üst düzey
    Ortalama 1000 1500 arasi gayet guzel telefonlar var
    Nedir bu iphone meraki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paralara iPhone almak akılsız adamın yapacağı iştir.
    MP3 indiremezsin , film indirip izleyemezsin. İstediğin şarkıyı ücretsiz zil sesi yapamazsın. OTG özelliği diye bişey zaten yok. Ekran desen 5 sene önce kullanılan ekran. Ağırlık desen balyoz gibi.

Note 10 plus gibi son teknolojiyi kullanan telefonlar varken Apple markasına sırf ismi var diye bir araba parası verilmez .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ayrica konu sahibide telefon fiyatlari ucmus demis
    Bahsetyigi telefonlar hep üst düzey
    Ortalama 1000 1500 arasi gayet guzel telefonlar var
    Nedir bu iphone meraki
    1000-1500tl ye al da goreyim 1-2 aya elinde kalir o telefonlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

1000-1500tl ye al da goreyim 1-2 aya elinde kalir o telefonlar.

Alıntıları Göster
    Ha ha ha guleyim bari
    Yaklasik 2 sene belkide daha fazla kullandigim samsung j7 im var
    Hala tas gibi
    Ne kasma var ne donma
    Bataryasida ideal aktif kullanimda dahi 1 gunu rahat bitiriyor
    Eee daha ne olsun
    Neyse ya sen git ayfon 10 al birader sitarbaksa gittiginde masaya koyarsin kizlar bakar

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

O paralara iPhone almak akılsız adamın yapacağı iştir.
    MP3 indiremezsin , film indirip izleyemezsin. İstediğin şarkıyı ücretsiz zil sesi yapamazsın. OTG özelliği diye bişey zaten yok. Ekran desen 5 sene önce kullanılan ekran. Ağırlık desen balyoz gibi.

Note 10 plus gibi son teknolojiyi kullanan telefonlar varken Apple markasına sırf ismi var diye bir araba parası verilmez .
    Benim zevkimden sana ne? Ayrica note 10 plus 10 bin tl.Ve iPhone ağir bir telefon değil, ben de s8 var iPhone 7 plus'tan daha ağir.Ve şunu da söyliyeyim Samsung tam Huawei özentisi iPhone aldiğinda telefon kullandiğin belli oluyor resmen.Neyse Zevkler tartişilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 31 Ağustos 2019; 15:27:47 >
  • Telefonların küresel bakımdan zam yediği doğru ama bu zamlar bizdeki fiyat değişiminin en fazla %25'ine falan denk geliyor. Yüksek fiyatların en büyük nedeni yükselen dolar kurudur. Şimdi iPhone'lar 1000 dolara dayanmış olabilir ancak eskiden de 600-700$ falandı yani iPhone 4 hani öyle büyük bir zam yok.

Telefon fiyatlarını suçlayacak olanlar dolar kurunu suçlasın başka söylenecek bir şey yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.