Şimdi Ara

TELEFON DOWLAND MODDA KALDI YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung galaxy s3 i9305 markalı teledonum var telefona root atmak istedim telefonu dowland moduna aldım sonra pcye bağladım odinle normal s3 rootu yükledim telefon res attı kendine tekrar dowland modu açıldı tekara attım aynı şeyle karşılaştım telefon bi türlü dowland modundan çıkmıyor arkadaşlar kapadım açtım bataryayı çıkardım taktım süreklü dowland modunda kalıyor kendi i9305 rootu yükledim sorun çözülmedi ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

• Keşke odin ile değilde recovery mod ile update.Zip dosyasını yükleyerek root yapsaymışsınız. Odin zor oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl çıkarım bi bilgin varmı kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timer38

nasıl çıkarım bi bilgin varmı kardeş ?

Hocam bütün işlemleri en baştan dikkatlice okuyarak ve kontrol ederek yap. İllaki bir yerde hata yapmışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 13 Haziran 2013; 1:15:38 >
  • hocam hata yapacak bişey göremiyorum dowland moda alıyorum teli ki zaten hep o modda sonra pcye bağlıyorum odini açıyorum md5 dosyasını seçiyorum start diyorum yüklüyor res atıyor sonra bişeyler oluyor tekrar dowland moda geliyor deli oldum keşke dediğin gibi yapsaydım başta anlıyamadım onu böle yapayım dedim
  • Usb hata ayıklama aktif mi ?

• aktifti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardım edecek biri yok mu ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.