Şimdi Ara

Telefon Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlar ;

    Ben yeni bir telefon almak istiyorum ama ne alabileceğim konusunda kararsızım. Telefonların fazla ayrıntısını bilmediğim için sizlerden destek alma ihtiyacı duydum. Geniş kapsamlı bilgilere sahip üyeler , moderatörler ve adminler olduğu için.

    Ben müzik dinlemeyi , fotoğraf çekmeyi ve mesajlamayı çok seven biriyim. Tabi arayıp konuşmayıda :) Günde en az 50-100 en fazla 200'e yakın mesaj atabilen bir insanım. Bu yüzden dolayı dokunmatik telefon pek düşünmüyorum.

    Alcağım telefonun bana en az 1 - 1.5 yıl gibi bir zaman süresi içinde gitmesini ve çabuk özelliklerinin geride kalmasını istemiyorum.
    İnternette dolaşmayı çeşitli arkadaşlık sitelerine gitmeyi , video paylaşım sitelerinde video izleyen , int. strateji oyunları oynayan bir insanım. Bunların hepsinin olması biraz imkansız olsada yinede bir miktar ufakta olsa int. istediğimde girebileceğim bir telefonumda olsun istiyorum.

    Nokia ve Sony Ericsson arasında bir telefon düşünüyorum. Hep Nokia alırdım ama bir abim Sony Ericsson'uda es geçmemi söyledi , bu yüzden bu iki marka arasında bir telefon düşünüyorum.

    Miktar olarak ise 500 - 650 tl arası bir telefon istiyorum 10 ay taksit yaptırcam kredi kartına :)

    Yardımlarınızı bekliyorum ,
    Şimdiden herkeze herşey için teşekkür ederim.
    İyi günler..







  • İnternet sitelerinde video izlemek istiyorsanız tuşlu cihazlardaki ekranlar size küçük gelecektir(bunun Wi-Fi gerekli, şebeke desteğiyle kontörler uçar hem de yavaş kalır).

    Fiyatlarını bilmiyorum ama SE'den önerebileceğim cihazlar C905(belirttiğiniz fiyatın üzerinde olabilir), W902(Wi-Fi yok), G705, W715. İnternet istiyorsanız W902'de Wi-Fi olmadığı için eleyin.

    Nokia'dan önereceklerim 5630 XpressMusic, 5730 XpressMusic, N79, N85.
  • pek anlamadığım için nerde ne kadar gitceğini bilmiyorum :) video izlemeye gerek yok o zaman sadece int. bağlansın sadece yeter. :))

    dediğin cihazlara baktım fiyatlarınada uygununu düşünüceğim. ve bir abim bana SE'un T715'i önerdi bu cihaz hakkında tam bilginiz varmı acaba ben göremedimde pek forumda.
  • Arkadaşım nokia'nın yeni bir telefonu geliyor. Adı "c6" ben çok beyendim. Şu anda fiyat hakkında ve Türkiyeye ne zaman geleceği hakkında resmi bir belge yok. Nokia Shop'u kaç kere aradığımı bir bilsen Neyse, qwerty klavye sayesinde mesaj konusunda çok rahat olabilirsin. Bu nedenle dokunmatik ekran sorununda ortadan kalkmış olacak. Ürünün fiyatının 600 TL filan olacağı yazıyor ama kesin değil tabi ki. Ben Türkiye'ye geldiği gün alacağım. Çok sabırsızlanıyorum o telefon için. Başta n97 alacaktım ama bu telefonu görünce beklemeye değer olduğunu anladım. Çünkü n97 ile özellik olarak pek bi fark yok ve ayrıca fiyatı eğer Türkiye'de de dedikleri gibi olursa müthiş bir şey olacak.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.