Şimdi Ara

Telefon Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Size bir sorum olacaktı. Samsung Galaxy Ace sahibiyim ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Bunun için biraz araştırma yaptım ve uygun fiyatlı bi telefon olan General Mobile Discovery'i buldum. Sizce Ace'den Discovery'e geçmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• basarsapci B kullanıcısına yanıt
    İyi olur, eşekten inip ata binmiş gibi olursun.
    Telefon alacak olsam butcemi biraz daha arttirip (1000 TL) daha iyi bir telefon alirdim ama ace den discovery e gecmek tabikide +

• :) teşekkürler. Tek sorun bu özellikteki bi telefonun bu kadar ucuz fiyata satılıyor olması. Telefonu takasla alacağımdan elimdekinden de olmak istemiyorum açıkçası ama iyi diyorsanız iyidir :)

İyi yalnız GMD alırsan cihazın kendi şarj kablosunu kullanma, Samsung'un şarj kablosuyla şarj et. Cihazın şarj girişi biraz hassas ve kendi şarj kablosu biraz dandik olduğundan şarj girişine zarar verebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

İyi yalnız GMD alırsan cihazın kendi şarj kablosunu kullanma, Samsung'un şarj kablosuyla şarj et. Cihazın şarj girişi biraz hassas ve kendi şarj kablosu biraz dandik olduğundan şarj girişine zarar verebiliyor.

Hmm peki çok teşekkür ederim. Sizce kulaklık konusunu da aynı şekilde yapmalı mıyım? İnternette kulaklıkları konusunda eleştiriliyor da.

Kulaklığı fena değil, idare eder. Tabi uyumlu ve kaliteli bir kulaklık takarsan daha iyi ses alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyi ben anlatırım sana Şimdi ben MaxiPlus5'ten geçtim ve şöyle diyim şu an ki telefonun Ace benim arkadaşta vardı her şeyde kasıyor.

WhatsApp'a girmesi uzun sürer sana oyun bile oynatmaz berbaat, beş para etmez Kusura bakma bunu dememin sebebi bak benim eski telefonum MaxiPlus5 bile senin telefonundan hızlı ve ben ondan buna geçtim harika.

Vallahi cihaz uçuyor. Bende senin gibi çok düşündüm alsam mı almasam mı diye. İyi ki almışım.

Kulaklık konusun da senin cihazından iyi. Zaten ses çipi gayet güzel kulaklığını kötülüyorlar ben bilgisayarımda bile kullanıyorum çok güzel bir kulaklığı var acaba kulaklık sadece bana mı güzel geldi Neyse dostum alırsan farkı görürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.