Şimdi Ara

Telefon bilgisayar bağlantısı(Değişik bir şey)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonla bilgisayar arasında bir bağlantı kurup telefon çaldığında kendi hoparlöründen değilde bilgisayarın kulaklığından sesinin gelmesini istiyorum bluetooth ile mümkün mü bu ? Bir ara bilgisayarın kulaklığını bluetooth kulaklık olarak ayarlayıp müzik dinleyebilmiştim ama gelen aramalar içinde bu aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Abst

Bahsettiklerin mümkün. Windows7 için Bluetooth Driverları filan tam değil daha genel anlamda Bluetooth Peripheral Device Driverı yüklenmediği için hata alan çok insan var. XP kullanıyosan telefonu eşleştirip kolayca yapabilirsin. Pc suite'e bağlıyken ekranda zaten biri arayınca sağ altta gösterir. Açtığında mikrofon üzerinden konuşabiliyo musun bilmiyorum fakat ekranda Cevaplama ve Reddetme tuşları vardı sanırım bu da mümkün.

Peki pc suite ile bilgisayardan sms atabiliyor muyuz telefon üzerinden yani bilgisayar klavyesini kullanmak istiyorum
  • Evet sms leri nokia pc suite programıyla bilgisayar üzerinden atabilirsin
  • Samsung pc suite ile böyle bir şey mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abst

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Samsung pc suite ile böyle bir şey mümkün mü?

Bu olaylar çoğunda mümkündü bildiğim kadarıyla. Samsungta Mesaj Kutuna ulaşıp cevap verebiliyorsun diye biliyorum.

Şimdi denedim hepsini mesaj falan yazılıyor gönderdim bir sorunda çıkmadı fakat şu kulaklık işini hala yapamadım eskiden olmuştu ama
  • Sony Ericsson'cular için MyPhoneExplorer isimli programı denesinler. Yukarıda yazanların hepsi fazlasıyla yapılabiliyor. 4,5 senedir favori programımdır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Sony Ericsson'cular için MyPhoneExplorer isimli programı denesinler. Yukarıda yazanların hepsi fazlasıyla yapılabiliyor. 4,5 senedir favori programımdır. :)

Gerçekten mükemmel bir programdır,Zamanında Emektar K750'im için az kullanmadım bu programı.Bir de,Mesaj için;Operatörlerin kendi sitelerinde mesaj bölümü var,isterseniz ordan da mesaj atabilirsiniz.Hem de bazen ücretsiz mesaj hakkı veriyorlar,Mesela Vodafone'da Günde 10 SMS ücretsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4,5 Yıldır beri hala K750i ile kullanıyorum desem inanır mısın

Hatta şuan bile bağlı :)
    quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Sony Ericsson'cular için MyPhoneExplorer isimli programı denesinler. Yukarıda yazanların hepsi fazlasıyla yapılabiliyor. 4,5 senedir favori programımdır. :)

Gerçekten mükemmel bir programdır,Zamanında Emektar K750'im için az kullanmadım bu programı.Bir de,Mesaj için;Operatörlerin kendi sitelerinde mesaj bölümü var,isterseniz ordan da mesaj atabilirsiniz.Hem de bazen ücretsiz mesaj hakkı veriyorlar,Mesela Vodafone'da Günde 10 SMS ücretsiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.