Şimdi Ara

Telefon Arıyorum(Seçemedim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısa da olsa bir süredir telefon arayışı içindeyim. 700 tl ye yakın veya daha aşağısı uygundur.
    Öncelikle telefonda yapacaklarım:

*Facebook tabisi
    *Doanimhaber
    *Steam
    *Evden kablosuzla modeme bağlanma
    *İnternette gezme falan filan.

Bu özelliklere uygun telefon arıyorum.

Galaxy Ace ve Galaxy W tercihlerimin arasında. Ace'nin flash problemi biraz beni tereddüt ediyor. Pek bilgim yok yani bu konuda. Onun için biraz kararsızım. W ninde eksikleri çok gibi. Gönlüm Ace'den yana ama... ne diyim Başka bildiğiniz bu kriterlere uygun kullandığınız telefonarı yazabilirmisiniz? Birde Galaxy ace yi alayım mı yoksa W yi mi yoksa sizin önerdiğinizi mi? Özelikle önerdiğiniz telefonun eksilerinide yazarsanız sevinirim...

Şimdiden herkese teşekkürler...

NoT: Turkcell T20 önermeyiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati-puskevit -- 18 Mayıs 2012; 18:40:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

Merhaba ve hayırlı günler...

Kısa da olsa bir süredir telefon arayışı içindeyim. 700 tl ye yakın veya daha aşağısı uygundur.
    Öncelikle telefonda yapacaklarım:

*Facebook tabisi
    *Doanimhaber
    *Steam
    *Evden kablosuzla modeme bağlanma
    *İnternette gezme falan filan.

Bu özelliklere uygun telefon arıyorum.

Galaxy Ace ve Galaxy W tercihlerimin arasında. Ace'nin flash problemi biraz beni tereddüt ediyor. Pek bilgim yok yani bu konuda. Onun için biraz kararsızım. W ninde eksikleri çok gibi. Gönlüm Ace'den yana ama... ne diyim Başka bildiğiniz bu kriterlere uygun kullandığınız telefonarı yazabilirmisiniz? Birde Galaxy ace yi alayım mı yoksa W yi mi yoksa sizin önerdiğinizi mi? Özelikle önerdiğiniz telefonun eksilerinide yazarsanız sevinirim...

Şimdiden herkese teşekkürler...

NoT: Turkcell T20 önermeyiniz....

ace w ile yarışamaz bile w ace i ezer geçer ama ace de sıkmaz seni sıkıldıkça ekranındaki pikselleri sayarsın oderece düşüktür piksel sayısı.alıcaksaan w al ama tavsiyem neo v gibi telefonlara yonelmen.işlemcisi 18. ghz ye overclock edersen ıcs de aldı zaten çok güzel kullanırsın ayrıca hdmı gibi + larıda var

• quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

ace w ile yarışamaz bile w ace i ezer geçer ama ace de sıkmaz seni sıkıldıkça ekranındaki pikselleri sayarsın oderece düşüktür piksel sayısı.alıcaksaan w al ama tavsiyem neo v gibi telefonlara yonelmen.işlemcisi 18. ghz ye overclock edersen ıcs de aldı zaten çok güzel kullanırsın ayrıca hdmı gibi + larıda var

Galaxy W üste çıktı. Neo V falan pek hoşuma gitmedi. Telefonun tipide önemli biraz. Bide Galaxy W da i olayi filan yok demi i8159 olarak geçiyor?

Galaxy W yi almayı planlıyorum.

Başka önerileriniz varsa...

Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati-puskevit -- 19 Mayıs 2012; 8:10:48 >
  • up
  • sony ericson neo v
  • neo v

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy W al.Gerçekten çok kullanışlı hızlı.Fiyatını da 700 Civarı rahat bulunuyor.Ben aldım uygun bir kampanya ile kardeşime de alabilirim belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ideos x5 olabilir.
  • Hmm

Galaxy w ile Neo v arasinda seçim yapmam gerek ama bence Galaxy w tipi daha çok hoşuma gidiyor saten bir telefondan çok şey beklemeyiorm

Herkese Çok Teşekkür Ederim...

İyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.