Şimdi Ara

Telefon Arıyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde şu an HTC Touch 2 var öncelikle bu telefonu telefoncuya satsam ne kadar kazanabilirim?

İkinci olarakta internet tarayıcısı iyi olan,telefon olarak hızlı,kamerasının iyi olması o kadar önemli değil ama iyi olursada sevinirim.

iPhone'um var fakat ikinci telefon ve asıl telefon olarak kullanacağım için tercihim ve önerileriniz çok önemli.

Maksimum olarak verebileceğim miktar 650-700 TL'dir.

Şimdiden teşekkürler

• 650-700TL bütçeniz varsa size E72 öneririm. Isterseniz bir araştırın inceleyin.
  • 5800

jet

e71

e72
  • Htc için telefoncunun 300 den fazla vereceğini sanmıyorum temiz olmak kaydıyla, çünkü vatanda indirimle 500 lira civarında satılmıştı yakın zamanda. Ama telefoncuda takas yaparsan biraz daha yüksek bir fiyata sayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 18 Mayıs 2010; 9:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

650-700TL bütçeniz varsa size E72 öneririm. Isterseniz bir araştırın inceleyin.

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

650-700TL bütçeniz varsa size E72 öneririm. Isterseniz bir araştırın inceleyin.

+1907

safa dostum artık +1907 değil de başka artılı sayıları kullansan diyorum. 1907'yi gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor dostum O stadın hali hala gözümün önünden gitmiyor. Tesadüfe baka mısın 1907. mesajımı, 1907 ve FB ile yazmışım tesadüfün böylesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Mayıs 2010; 12:32:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.