Şimdi Ara

Telefon arama yapmıyor, mesaj atmıyor, kimse beni arayamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yukarda bahsettiğim gibi telefonun ana özellikleri kullanılmıyor :D mesaj atma, mesaj alma, arama, aranılma vs vs dün tamamen kapandı bunlar.

Pasaport kaydı yapmamıştım henüz, bu btk'nın kayıt dışı cihaz taramasına denk geldiğimi mi gösteriyor? Ama aklıma takılan şu var, turkcell 3g kullanabiliyorum, normal mi bu?

yani 3g ile kontör üzerinden internete flan girebiliyorum

Orijinalden alıntı: Nerminator

arkadaşlar yukarda bahsettiğim gibi telefonun ana özellikleri kullanılmıyor :D mesaj atma, mesaj alma, arama, aranılma vs vs dün tamamen kapandı bunlar.

Pasaport kaydı yapmamıştım henüz, bu btk'nın kayıt dışı cihaz taramasına denk geldiğimi mi gösteriyor? Ama aklıma takılan şu var, turkcell 3g kullanabiliyorum, normal mi bu?

yani 3g ile kontör üzerinden internete flan girebiliyorum

pasaport kaydı yaptırma bence gevey al rahatına bak hangi sürümdeysen ona göre gevey al rahatına bak ohhhh

Ayrıca gevey dediğiniz nedir

Orijinalden alıntı: Nerminator

hocam öncelikle tahminim doğru mu, yani telefonum kapatılmış mı?

Ayrıca gevey dediğiniz nedir

bu adreste imei sorgula :http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

gevey: Gevey; Telefonunuza sim kartınızla birlikte takılan bir sim aparatı olarak bilinmektedir. Gevey cihaz üzerinde yaptığı bir takım işlem sonucu, baseband’ın kilit sorununu aşıyor ve telefonun sinyal almasını sağlıyor. Yurtdışından gelen telefonunuz varsa ve sim kilitli geldiyse, gevey' e ihtiyacınız var demektir. Gevey sim kilitli telefonlarınız sim kilidini açmaktadır
    iPhone’lar satıldığı ülkenin şebekesine göre özel olarak aktif edilen cihazlardır. Yani siz türkiye’den resmi satıcılardan bir iPhone aldığınızda sim kartınıza bağlı iPhone cihazınız aktive olur. Böylece kilitli sim durumunda ki cihazının sim kilidi açılmış hale gelir, yani unlocked olur. Ancak yurtdışından alınmış bir cihaza, kendi sim kartınızı takarsanız o cihazı kullanamazsınız. Çünkü yurtdışından getirilmiş cihazınız, getirildiği ülkenin sim kartlarına açık bir cihazdır. Sadece fabrika çıkışı sim kilitsiz olan cihazlar, her ülkede ve her sim kart ile aktive edilebilirler, onun dışında ki bütün cihazlarda sim kartı aktivasyonu ülkelere göre yapılır. İşte gevey tam bu noktada yardımınıza yetişiyor.

Kaynak:http://gevey.nedir.com/#ixzz2hVYoMiiH

bu gevey güncellelleme yapınca sorun çıkartır en sağlamı imei kayıtlı deyilse git 150 tlye telefonu kaydet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.