Şimdi Ara

Telefon Apple logosunda kapanıyor açılmıyor. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Baylar bugün aniden telefon şarjı %37'de takıldı eksilmedi, kapanana kadar kullandım. Kapandıktan sonra şarja taktım Apple logosu mütemadiyen geliyor geri gidiyor.
    Bir anda telefonumdan oldum. Daha da kötüsü şarja takmaz isem el ile açılmıyor logoda gelmiyor, şarja takıyorum elma geliyor gidiyor. Daha daha da kötüsü sadece prizden şarj oluyor USB ile iTunes'e de bağlayamıyorum DFU'ya alamıyorum USB görmediği için şarjda etmiyor kafayı yiyecem. Bunların hepsi birden oldu.
    Batarya ölüydü daha geçen ay değiştirdim, acaba bir çıkartıp taksam mı ? yeni bir kabloyla denesek dicem ne alaka oda kablo orjinal az darbeli.
    Bilgisi olan aydınlatsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxaxsxixn -- 23 Mayıs 2017; 23:12:28 >

• Hocam merhaba. Tefonunuzun modelini yazmamışsınız ama tahmin edeyim iphone 5. Aynı problem eşimin telefonunda oluştu. Şarj entegresinde problem. Eğer doğru tahmin ettiysem modelini anakarta bağlı bir parça şarj entegresi. Heryerde yapmıyorlar, yapmaya çalışırız diyenlerin çoğugaranti vermiyor. Eğer İstanbuldaysan benim yaptırdığım yeri söyleyebilirim özel mesajdan. Reklam yapıyor olarak anlaşılmasın.

Eğer sonraki modellerdense ana karttan ayırmışlar şarj entegresini diye duydum.

Siz nasıl bir çözüm buldunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.