Şimdi Ara

TELEFON ALICAM TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR YENİ TELEFON ALACAM AMA ŞU 3 TELEFON ARASINDA KARARSIZ KALDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ HTC DESİRE 830 - SAMSUNG A3 2016 - SAMSUNG J7 ASLINDA SAMSUNG J7 ALACAKTIM 2016 SERİSİ FELAN ÇIKACAK DEDİLER KAFAM KARIŞTI FAZLA ZAMANIMDA YOK İŞE GİRECEM TELEFON LAZIM HTC DE DAHA ÖNCE KULLANMADIM TAVSİYE EDİLİRMİ EDENLER YORUMA YAZARMI.

• Bence hiçbir markanın orta seviye telefonuna bulaşma. HTC hariç HTC gerçekten yazılım işini biliyor. Yani bu üçü arasında HTC ilk tercihin olsun ama fiyat verirsen daha iyi öneriler gelebilir.
  • FİYAT ARALIĞI 1000 TL - 1500 TL ARASI
  • Htc one a9 al tasarimi mükemmel bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc a9 da alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım büyük ekranlı bir telefon düşünüyorsun; Desire serisi stabildir ben 816'yı 2 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum daha maşallah tık demedi.. 830 özellikleri güzel bir telefon lakin piyasada 816 ya da 820 gibi kabul görmeyecek bence.. Satın alıp uzun süreler kullanmayı düşünüyorsan mesela 3 sene devam et diyebilirim. Benim en azından araştır diyebileceğim telefon Xperi XA Ultra.. Tasarımı çok şık, piyasası oluşmaya başladı ve beğenildi, fiyatı özellikle internette gayet de makul.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:25:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.