Şimdi Ara

Telefon Alacam Hic Bilgim Yok YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Baslıktada Belirttigim Gibi Kendime Yeni Telefon Almak İstiyorum Fakat Telefonlar Hakkında Hic Bi Bilgim Yok Nelere Dikkat Etmeliyim Falan Bunu Bilen Arkadaşlar Bana Hem Ekonomik Hemde Teknolojik Bir Telefon Tavsiyede Bulunabilirmisiniz ?

Bi Kaç Arkadaşım General Mobile Discovery Al Dedi Özellikleri İyi Fiyatı Dusuk Dedi Bende Arastırmadan Almak İstemiyorum :))

Bu Arada Bi Arkadaş Yeni Galaxy Note 2 Almıs Bende Ondan İstiyordum Fakat Şimdi Alırsam Ozendi Demesinler :D

Bütçe Maksimum 1700 TL Gibi Düşünüyorum :)

• Lg g2 yada xperia z tasarima gore htc one.ucude iyi ve hizli uzmez seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçene göre en alınası cihazlar şuan piyada Lg G2 ve Nexus var ikiside güncel donanıma sahip Discovery'ye bulaşma bence çoğu sorunlu çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 22 Ocak 2014; 14:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Lg g2 yada xperia z tasarima gore htc one.ucude iyi ve hizli uzmez seni

Heralde benim düşüncelerimi çaldınız , bende tam olarak bu üçü arasındaydım ve g2 yi tercih ettim

tavsiye olarak : Apple a yaklaşma hocam kazıklıyorlar milleti popülarite olmasa bir şeyi yok
  • Nokia Lumia 1020 alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Dream

Nokia Lumia 1020 alabilirsin.

Nokia Lumia Nedense İstemiyorum Cevremdekilerde Tavsiye Etmiyor Arkadaşımın Var Begenmiyor
  • O fiyata alınacak en iyi android telefon g2 dir kamerası bataryası işlemcisi ekranı her şeyiyle 4 4 lük gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker3431

quote:

Nokia Lumia Nedense İstemiyorum Cevremdekilerde Tavsiye Etmiyor Arkadaşımın Var Begenmiyor

Neyini beğenmediğini sorabilir miyim?
  • televizyonda s4 satıyolar 200 lira ondan almanızı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker3431

quote:

Neyini beğenmediğini sorabilir miyim?

Ben görüntüsünü begenmiyorum Arkadaşım Telefonundan Sikayetci Falan En İyisi Uzak Durmak
  • Samsung Galaxy Note2 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
  • 32GB'lik LG G2 Alabilirsin Ama Bütçeni Biraz Daha Zorlayıp Kusursuz Telefonlara Bakmanı İsterim (Note3 ve X Peria Z1)
  • Bencede Htc One senin işini görür diye düşünüyorum.

http://www.nasabilgisayar.com/HTC-ONE-32GB-3G-SILVER,PR-4806467.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.