Selam arkadaşlar yeni güzel bi telefon almak istiyorum ama fiyatı uygun olsun yani 250-600 arası bişe alırım en iyi telefon hangisidir sizce? telefonlar hakkımda bilgim yok yani güzel bi telefon önersenize bayada bi idare etmeli hemen bozulmamalı havalı durmalı Şimdiden teşekkürler
250 tl 600tl arası donanım ve özellik olarak x5 sağlamlık ve kamera olarak c6 01 klavyeli olarak bb 9700 tavsiye ederim. almazsan ağzını burnunu dağıtırım ha şaka şaka
huawei x5, xperia x10 mini, lg optimus one ve optimus me tavsiye ederim. geniş bir fiyat aralığı vermişsin bu smartphone modellerine bakabilirsin.
nokia c6-01 ve s.e xperia x10 tavsiye ederim
Dokunmatik istersin diye düşünüp İdeos X5 öneriyom
Herkes gibi bende x5 diyecegim. Guvenli olarak alabilecegin bir yerden hic kacirma al derim.
Nokia C6-01 kullanıcısı olarak,
Ekranın Clear Back Display AMOLED ve Gorilla Glass olması, Ekranın görüntü kalitesi tek kelimeyle MÜKEMMEL gerçekten, ekran çizilmez gerçek cam. Benim ilk dokunmatik ekran telefonum ve sorun yaşamıyorum, dokunmatiği gerçekten çok iyi. Telefonun çelik kasa olması, ele oturması, dizaynı mükemmel, insana güven veriyor eline aldığında, ve siyah rengini tavsiye ediyorum C6-01 ' de işletim sisteminin symbian^3 olması güzel ve memnunum, anna güncellemesi internette dolanmaya başladı, tamamıyla çıkmasına az kaldı (aslında çıktı ama Türkiye'de sunulmadı hala), bununla ve belle güncellemesi ile symbian'a karşı olan düşünceler kaybolacaktır eminim. Ses kalitesi süper, kulaklıkla da hoparlörle de mükemmel ses kalitesi alıyorsunuz. İçinden çıkan kulaklık çok tatminkar değil yenisini aldığınızda müzik dinlemeye doyamayacaksınız. C6-01 de entegre Çift LED Flashlı 8mp kamera var, autofocus olmaması büyük saçmalık bence, bu da sadece yakın çekimlerde sorun çıkartır, video kaydı mükemmel, 720p hd ( 1280x720 ).
Bunlar C6-01 kamerasından örnekler, kendim çektim.