Şimdi Ara

Telefon alacağım yardım eder misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim o fiyata sana önerebileceğim telefon SAMSUNG GALAXY S3 mini. Bu telefon vatan computer , teknosa , kipa , vb marketlerde kampanyaya sık sık girmekte. Bu telefon özellikleri bakımında da senin işini kolaylık la çözer zaten son guncelleme ile 4.2.2 olacak.
  • S3 mini kardeş kesinlikle tavsiye ederim oyunlarda 1gb ram ile hiçbir sorun çıkarıcağını sanmıyorum +süper amoled ekran da cazibesi.
  • s3 mini kaç ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mascafe -- 22 Haziran 2013; 21:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: divan

yahu arkadaşlar xperia Z bile temple run 2 oynatmıyor siz p serisi ile nasıl bal kaymak oynuyorsunuz?

lütfen biraz destekli yazalım.

sen o zaman z yi bırak tipo ya geç nasıl çalıştırmaz arkadaş amma yaptın haaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka mısınız siz

sony babamın firması mı?

benim arkadaşımda da mevcut kendisi söylüyor oynatmadığını ayrıca bizzat ben denedim oynatmıyor işte.

oynatmıyor derken, oyundan zevk alamıyorsunuz ve hafif kasmalar söz konusu.

üstelik ben çalıştırmaz demedim, kasıyor diyorum.

yok mu telefon kurdu bir cengaver bu olaya son versin
  • s3 mini ya da htc desire x.
  • Sakamisiniz siz ya.Herkes dandik donanimi olan telefonlari soylemis.Temple run2,angry birds oyun mu lea?Siz hic Mc4,Asphalt 7,NFS Most Wanted,Nova3,GTA Vice City,Real Racing3 gibi yuksek donanim gerektiren oyunlari oynamadiniz mi?

Hic uzulmenize gerek yok artik oynayabilirsiniz.General Mobile DİSCOVERY sayesinde.Mesut Cevik inceleme bile yapti.Oyunlar gayet akici bir sekilde calisiyor.

Gelelim telefonun ozelliklerine ve fiyatina;
    Telefonda 4 cekirdekli 1.2 ghz hiznda yeni nesil coretex a7 islemcisi,PoverVR SGX544mp ekran karti,1gb ram,1280x720 pixel cozunurlugunde 4.7" HD İPS ekran,android4.2 surumu bulunmakta.Bu ozellikler sizce 1000 liranin ustunde olmasi gerekmez mi?General Mobile bizlere bu telefonu 600 TL'ye sunuyor.Bu telefon gelmis gecmis belkide en iyi f/p urunudur diyebilirim.

Edit:Kamerayi yazmayi unutmusum.8mp 1080p 30fps arka kamera,2mp on kamera bulunmaktadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 23 Haziran 2013; 1:06:29 >
  • Adam 750tl diyor millet xperia tipo diyor. Kamera şakası heralde.

Dostum ilk olarak Temple Run 2 yi 1080p oynamaya çalışırsa kasar. Bu bir donanım değil optizimasyon sorunu. Bu arada o fiyata alabileceğin en iyi telefon tartışmasız general Mobile discovery dir. 4.2.2 ile gelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Adam 750tl diyor millet xperia tipo diyor. Kamera şakası heralde.

Dostum ilk olarak Temple Run 2 yi 1080p oynamaya çalışırsa kasar. Bu bir donanım değil optizimasyon sorunu. Bu arada o fiyata alabileceğin en iyi telefon tartışmasız general Mobile discovery dir. 4.2.2 ile gelen.

Yanlis bilgi olmasin,duzeltin lutfen.Android surumu4.2.1

Edit:Mesut Cevik'in yapmis oldugu incelemeyi izlemek isteyenler linke tiklasin.

http://forum.donanimhaber.com/m_76803053/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 23 Haziran 2013; 1:41:54 >
  • az önce istanbul bilişimden sipariş verdim xperia tipo 405 tl ye gelsin yorumlarımı yaparım
  • quote:

yahu arkadaşlar xperia Z bile temple run 2 oynatmıyor siz p serisi ile nasıl bal kaymak oynuyorsunuz?

Sen kafayı yemişsin ben arkadaşımın Xperia Z'sinde RealRacing3 - Most Wanted - Temple Run 1-2-OZ-Brave Disneyin Bütün oyunları yüklü herşeyi de takır takır açıyor arkadaşım sen Xperia Z'yi görmeden süper telefon olduğunu bilmeden konuşmuşsun galiba, HTC One ile kafa kafaya giden bir telefona böyle laflar etmek fanboyluk arkadaşlar hiç yakışmıyor böyle bir foruma.

HTC Desire C zor açıyor hocam o oyunları, kusura bakmayın ama denedim maalesef takıla takıla zor oynanıyor.
    S3 Mini bakabilirsin o fiyatlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

quote:

Sen kafayı yemişsin ben arkadaşımın Xperia Z'sinde RealRacing3 - Most Wanted - Temple Run 1-2-OZ-Brave Disneyin Bütün oyunları yüklü herşeyi de takır takır açıyor arkadaşım sen Xperia Z'yi görmeden süper telefon olduğunu bilmeden konuşmuşsun galiba, HTC One ile kafa kafaya giden bir telefona böyle laflar etmek fanboyluk arkadaşlar hiç yakışmıyor böyle bir foruma.

HTC Desire C zor açıyor hocam o oyunları, kusura bakmayın ama denedim maalesef takıla takıla zor oynanıyor.
    S3 Mini bakabilirsin o fiyatlarda

dostum kusura bakma ama siz farkında olmadan fanboyun kralı olmuşsunuz zaten

xperia Z oyunlarda yüksek performans sergilemiyor. bu telefon full hd değil mi kardeşim? yani her inç için daha fazla piksel. doğru mu?

yani grafik performansı doğal olarak daha düşük olacak. grafik performansı htc one modeline kafa mı tutuyor? bence önce bi nexus 4 modeline yetişsin sonra htc one tarafına bakarız.

real racing 3 oynarsın ama o atladığın kareleri ne yapacaksın acaba? grafik birimi yetmiyor kardeşim işte zorlamayın. bana fanboy diyenlerin cihazlarından haberi yok. adreno 320 ile full hd bir araya gelince ne oluyor? sallamasyonlar artıyor tabii yok akıcı oynuyorlarmış falan feşmekan. geçin bunları millet bunları okuyarak gidip telefon alıyor.

hadi gidin grand theft auto oynayın bakalım açıyor mu sonra bi de video ekleyin biz de güzel güzel izleyelim.

• cevab veremedi...

dağılabiliriz.
  • General Mobile discovery al bence burdaki tavsiye edilen telefonlardan daha iyi ve 599 tl ye alınıyor ayrıca 50 tl hediye çeki kampanyasından 549 tl ve avantajix kullanılırsa daha da fiyat düşüyor. bence iyice bir incele f/p ürünü bir telefon atrix gibi
  • general Mobile discovery alacagım sagolun
  • quote:

İmmm seyyy....

• quote:

Orijinalden alıntı: mascafe

general Mobile discovery alacagım sagolun

hayırlı olur inşallah

• divan D kullanıcısına yanıt
    Hocam çok derin sulardasınız Nexus 4'ün ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğu için Xperia Zden daha yüksek performans gösteriyor olabilir, fakat HTC One'ın da ekran çözünürlüğünün 1920x1080 px olduğunu gördüğünüzde "aa doğruymuş, aşağı yukarı aynı performansı veriyormuş." diyeceksiniz. 3 aşağıdır 5 yukarıdır. 0.2 Ghz daha yüksek saat hızı için birbirimizi kırmaya gerek yok. Xperia Z de , HTC One da Grand Theft Autoyu mükemmel açıyorlar. Hele ki bahsettiğiniz Temple Run serisi şaka gibiydi, okuduğumda çok güzel bir kahkaha patlattım ne yalan söyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mascafe

general Mobile discovery alacagım sagolun

Beklenen cevap geldi.Dagilabiliriz.

• arkadaşlar, general Mobile discovery teknosada bimekste yokmuş dartyde var diyorlar ama aydında darty yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.