Şimdi Ara

Telefon alacagim acil tavsiye verir misiniz(lumia 1320)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera kotu farkindayim ama kamera dişinda tam isteklerime uygun.6 Inc ekrani ve ekran ozellikleri,hizi uygun fiyati çok hoşuma gitti.
    Sizce almalimiyim?
    Microsoft işletim sahibi olması birabiraz düşdüşündürüyor

Edit:
    asus zenfone 5 ya da 6,zenfone 2 de olabilir belki
    gm discovery ait ya da elite
    Lg g3 beat
    LG g2
    Nokia lumia 1320

Bunların arasında kararsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelbirhikaye -- 28 Haziran 2015; 5:00:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araştırmanızı güzelce yapıp marketine bakıp ona göre karar ver. burdaki yorumlara bakarak karar verirsen işin yaş. Şahsen severek kullanıyorum. internetten windows phone 8.1 yaz youtuba. çıkan inceleme videolarından işletim sistemini incele. gayet akıcı stabil ve farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

araştırmanızı güzelce yapıp marketine bakıp ona göre karar ver. burdaki yorumlara bakarak karar verirsen işin yaş. Şahsen severek kullanıyorum. internetten windows phone 8.1 yaz youtuba. çıkan inceleme videolarından işletim sistemini incele. gayet akıcı stabil ve farklıdır.

İnceledim zaten youtubeda 55 dk ilk incelemeyi bile izledim ama kullanicilar memnun mu nasil diye merak ediyorum.Sizdeki lumia 1320 heralde ,memnun musunuz?
    Birde edite bakarsaniz kararsız kaldim seçenekler arasında hangisi daha iyi sizce ?

• Up!

• öncelikle senin bir telefondan ne beklediğin ve ortalama günlük kullanım senaryoların neler bunlardan bahsetmen lazım. bana bir telefon lazım deyince çinlisinden markalısına sürüyle tavsiye alırsın.

ama kendimce bişeyler yazayım belki aradan sana faydası olanlar olur.

benim için uygulama önemli değil ben konuşur, nette gezer, bikaç ufak sosya medyada takılırım dersen windows senin işini görür. orası net. şahsen ben daha HTC Desire ilk çıktığı yıllardan beri android kullandım. o zamanlar iPhone harici dokunmatik telefon bilinmezdi ve alanlar bana android çok dandik, uygulama yok derlerdi. gel zaman git zaman androidin hali ortada. ama o gelişene kadar ben bi tel eskittim tabi orası ayrı.. şu an windows da o aşamalarda sayılabilir. evet uygulama eksik ama ne beklediğine bağlı. bana snapchat lazım onsuz yaşamam dersen o yok. alma. clash of clans yoksa ne yapayım telefonu dersen alma. yaa androide şu çıkmış ben ne zaman edinirim diye dert edeceksen alma. windows şu an için evet eksik. windows 10 çıkınca da uygulamaların sisteme gelmesi, gelişmesi en az 1-2 sene... bunu bir aklında tut.

sonra sorduğun telefonun kullanıcısı olarak konuşayım. karşılaştırdığın zenfone 6, zen2, elite, ve g2 özellik olarak kağıt üzerinde daha iyiler. air çok iyi olmasa da kibar ve hoş bir telefon. bir kere bunu söyleyeyim olur da alırsan kötü deme sonra. bunların özellik olarak iyisi 1520'dir, o da bazı saydığın modellerin fiyatına piyasada bulabilirsin. paran varsa 1320 değil 1520 al.
    # 1320 iki açıdan avantajlı. ekran büyüklüğü ve pil. bu ikisi de büyük. win8.1'de iexplorer çok iyi olmasa da şu an win10 prew kullanıyorum. edge ile nette gezinmek büyük ekranda daha keyifli.
    # ekran parlaklığı harika. kalitesi çok iyi değil ama tam güneşli izmir günlerinde dışarıda okunuyor. bu çoğu telefonda bulamayacağın bir durum şu an için.
    # batarya hakikaten büyük. 3400mAh batarya ortalama kullanım ile 2 gün. yoğun kullanım ile de 1 günü hayli hayli çıkartıyor. hani bazıları 1 günü çıkarıyor derler. o dışarıda kullanıp eve kadar idare etme durumundan konuşuyordur büyük ihtimal. ben ise 1 günü çıkarır derken sabah eline aldın, gece yatağa girene kadar geçen süreden bahsediyorum.
    #kamera... berbat. kabul edilemez derece kötü. resim çekeyim dersen tam gün ışığı lazım. o da şansına belki ışık iyi denk gelir de güzel çeker. yoksa 5 sene öncesinin kamerası. ben foto çekip face, instagram atarım deme bununla. kötü. hakikaten kötü.
    #son olarak dediğim gibi şu an win10 prew 10149 sürümü yüklü cihazda. win8.1 ile kıyaslarsak şu beta sistem bile win8.1'den iyi. bir çok eksiği androide göre kapanıyor. bunu da söylemek isterim.

daha da aklına takılan olursa seve seve cevaplarım.

• Ciddiyetsiz kullanıcısına yanıt
    Bu uzun yorum için çok çok tesekkur ediyorum acikcasi tam da böyle bir yoruma ihtiyacim vardi :)
    Size söyleyeceğim mesela ben napiyorum telefonda ? Film-dizi indirip izliyorum genelde,kitap okuyorum,gazeteler falan bakiyorum,derslerim slayt seklinde genelde onlari telefondan calisiyorum hatta bazense word,power point hazirladigim bile oluyor telefonda.Kamera biraz önemli benim için ama ekran ve pil daha önemli :) bu telefon onun için ilgimi çekti ;/
    Size sorum bu işlerimi halledebilecek uygulamalar mevcut mu ya da mevcut olanlar nasil ? Bu konuda çok cahilim kusura bakmayin nasil oluyor windows phone lar bilmiyorum hic :/ ama ben bu yorumunuzdan sonra ciddi ciddi milletin sözlerine kulaklarimi tikayip bunu almayi düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelbirhikaye -- 27 Haziran 2015; 16:42:36 >
  • güzelbirhikaye G kullanıcısına yanıt
    dizi film için her 5,5-6" telefon rahat işini görür. onda bir sıkıntı yok. office programları için tabiki şu an ms office her platformda var o da büyük dert değil. ama benim pc ve tel win10 şu an. onedrive üzerinden gerek belgeler olsun gerek notlar, resimler, müzikler gayet iyi şekilde organize olmuş durumda. o büyük avantaj. android'le de bu mümkün ama haliyle aynı ekosistemin içinde olmak daha başka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lumia 640 xl'ye de bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: güzelbirhikaye

Kamera kotu farkindayim ama kamera dişinda tam isteklerime uygun.6 Inc ekrani ve ekran ozellikleri,hizi uygun fiyati çok hoşuma gitti.
    Sizce almalimiyim?
    Microsoft işletim sahibi olması birabiraz düşdüşündürüyor

Edit:
    asus zenfone 5 ya da 6,zenfone 2 de olabilir belki
    gm discovery ait ya da elite
    Lg g3 beat
    LG g2
    Nokia lumia 1320

Bunların arasında kararsizim

Eski bir lumia 1320 kullanıcısı olarak şunları diyebilirim.Batarya ve işletim sistemi olarak tatmin edici.Yalnız kamera gündüz çekimlerinde tatmin edici olsa da geceleyin tost makinasına bürünüyor.
    Yalnız mağaza konusunda beklentini bilemem ben bir eksiklik hissetmedim.istediğim uygulamalar vardı.Temel uygulamalar var.

Sana yine de o fiyata 1320 alman yerine ya lumia 735,640 yada 640xl al derim.

Uygulamalarda sıkıntı çekerim dersende android gm 4g one,samsung e7,quatro m1453 gibi modellere bak.

Ben birinci telefon olarak lumia 830, ikinci hat olarak lumia 630 kullanıyorum. uzun lafın kısası Windows tan gayet memnunum. Hali hazırda yanımda Turkcell T50 de var. Arada bir android lazım oluyor bana. Belli ki kafan çok karışık. bütçene göre iyi bir şeyler al derim. sorunlarını araştırmaya kalkarsan her telefonda sorun çıkıyor.
    ha bu arada lumia ürünlerini öneririm ama yazdıkların arasından mesela zenfone 2 yi bilmiyorum kullanmadım. Zenfone 5ve 6 da güzel telefonlar. Asus kaliteli ama batarya süreleri bence epeyce az. Discovery ve elite modellerini baştan eledim. Tamam iyi güzel telefonlar ama diğer yazdıkların yanında hemen eleniyor. Ben sana listendeki g2, g3 beat ve 1320 öneririm. kullandım hepsini de. ama listendeki en pahalı ürün g2 yani halen üst seviye telefon. dediğim gibi zenfone 2 yi bilmiyorum. Paran varsa o da güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

ha bu arada lumia ürünlerini öneririm ama yazdıkların arasından mesela zenfone 2 yi bilmiyorum kullanmadım. Zenfone 5ve 6 da güzel telefonlar. Asus kaliteli ama batarya süreleri bence epeyce az. Discovery ve elite modellerini baştan eledim. Tamam iyi güzel telefonlar ama diğer yazdıkların yanında hemen eleniyor. Ben sana listendeki g2, g3 beat ve 1320 öneririm. kullandım hepsini de. ama listendeki en pahalı ürün g2 yani halen üst seviye telefon. dediğim gibi zenfone 2 yi bilmiyorum. Paran varsa o da güzeldir.

Gerçekten çok doğru tespit kararsiz ve bilgisi az bir kullaniciyim telefon konusunda.
    Aslında 2000 TL butcem var telefon için fakat telefona fazla para vermek istemiyorum şuanki telefonum 2 sene önce 650 liraya aldigim discovery şarj konusunda çok sıkıntı çektim ama her isimi halledebiliyordum ve bana yetiyor 650 lik telefon yetiyorken gidip 1000 liralik telefon almama gerek yok diye düşünüyorum.Lumia 1320 de bu yüzden dikkatimi çekti zaten özellikle pil konusukonusu.
    Bu aralar asidi şekilde asus ve discovery önerisi görüyorum internette :/
    Lumia alacagim gibi fikir degistirmezsem :) yorumunun için teşekkürler :)
    Başka uyarmak istediğiniz bir konu var mi bu telefon hakkında ? Ya da boyle kullan diye oneriniz ?

Dostum lg g3 ve lumia 735 kullanıcısıyım 735 ten çok memnunum 2000tllerde bütcen varsa ben olsam küçük ekran kullanacağım dersen teli 4.7 inç olarak 735 önerir yanınada ipad mini öneririm 2 sini 1250 tlye alırsınki her ihtiyacını karşılar telin ekranı biraz daha büyük olsun dersen 640 ve ipadi alabilirsin ipade gerek yok ekran büyük olsun tüm işi orada yapayım dersende 640xl öneririm 3 yıl güncel kalacak bu saydığım teller

Hocam bu arada ben de gm discovery'den L1320'ye geçtim. Hemen hemen seninle aynı sebeplerden bu teli tercih ettim. En önemlisi de benim için büyük ekran ve şarj.ikisi de iyi...

• abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Hocam lumia 830 ben de kullanıyorum nasıl memnun musunuz sizce ol olumlu ve olumsuz yönleri neler

• ha bu arada lumia alma niyeti varsa lumia 735 hepsiburada da falan 600 lira olmuş. o da olabilir. onu da listene ekle.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum. Kullanıyorsan bilirsin zaten:) Taş gibi makine.
  • Ciddiyetsiz kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu telefon kullanılmaz yemin ediyorum.Aldigimdan beri 3 kez servis gördü 2 kez sarj soketini ben yaptirdim bir kerede tuş kiliti bozuldu onu yaptirdim.Derken 150 ye yakin masraf yaptim ve şuan şarj soketi yine bozuldu.Artik yeter yaptirmiycam.

Benim içinde önemli olan şarj ve ekran.siz ne kadara nereden almistiniz ? Nereden almaliyim sizce en uygun fiyata ?
    Birde cihazin ses durumu iyi değilmiş galiba siz memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelbirhikaye -- 28 Haziran 2015; 0:29:30 >
    Lumia 830'dan mı bahsediyorsunuz hocam

• mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sagolun 640 ve 640 Xl larida ekledim listeye :) ama simdi yine hangisini sececeğim konusunda kararsiz kalmis oldum :/
    Pekiii uygun fiyata büyük ekran arti tüm isleri yapabileceğim ne öneriyorsunuz ? Birde LG kullanicisi olarak da hangi tefonu daha çok begeniyorsunuz ? LG nasildir ? Lumianin ses durumundan memnun musunuz birde ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.