Arkadaşlar bir telefon almak için 1 aya yakın bir zamandır araştırma içerisindeyim. Fakat kafamdaki kararsızlıgı hala atmış değilim. Bu konuda yardımlarınıza ıhtiyacım var. Şimdiden tşk ederim. Aradığım özellikler: wlan iyi bi kamera (iyiden kastım en iyi değil) o kadarına bütcem yetmez çok mesaj yazan biriyim mesaj konusunda bana sorun çıkarmamalı daha ilk yere düşürdüğümde parçalanmamalı (muhtemelen çok düşürücem) ve kesinlikle ürünle ilgili markanın satış sonrası desteği iyi olmalı
samsung innov8i incele istersen aradığın tüm özellikler mevcut...
nokıa 5800 bnce bunda daha rahat edersin
3.2 Mp kamera WLAN Bluetooth 3G 8 GB hafıza kartı hediyeli işine yarayacagına eminim 470 tl piyasa değeri
bütçenide söylersem daha iyi yardımcı olabiliriz
butcem max800 tl
5800ı cok dusundum ama dusurdugum gıbı parcalanmasını ıstemıyorum ve dokunmatıgı korkutuyor benı
quote:
Orijinalden alıntı: piri reis butcem max800 tl
5800ı cok dusundum ama dusurdugum gıbı parcalanmasını ıstemıyorum ve dokunmatıgı korkutuyor benı
dokunmatık ıstıyorsan htc wıldfıre bak derım
ama hızlı msj yazmak ıstıyorum dersen qwerty yonelın derım bkz. E72
5800 mesaj yazmak için önerilicek son telefondur asla!
kamera hariç e63 derim. biraz daha iyi bir kamera + agps isterseniz e71 çok iyi kamera derseniz e72 derim ..
Wave al. 5mp, hd video çekimi. Kardeşimde var. Cepkaskosu da yaptırıp dışına birde kılıf taktı. Çok memnun.
5800 a yazılım atmayı basarırsan mesaj yazmak cok kolay oluyor hemde fazlasıyla htc yi orjinal alırsan iyi olur cunku yurtdışından gelenlerin bazılarında türkçe dil olmuyor
max 800 tl demiş ama arkadaş
wave ye hayran gozlerle bakabılıyorum sadece fıyatı 1000tl bı cok yerde oysa ben en fazla 800tl cıvarı bı telefon dusunuyorum
oyleyse Nokıa X6 derim ama senin fikrin tabi sen kullanıcaksın
konu açmıyım bende aynı şeyi yazcaktım fiyat + özlllik olarak bana önerebilceigniz en iyi telefon fiyatı bu model şu deyip yazarsanız iyi olur 1000 TL max 1300
işletim sistemi önemsizse lg bl40 derim. wave harika bir telefon işletim sistemi bada yani çok yeni o yüzden yine tavsiyem değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme