Şimdi Ara

Telefn önerisi max 700 tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 650 tl bütçem var belki en fazla mucizevi bi durm 700 olur sıfır 2.el farketmez istanbuldaym ne tercih edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• general mobile discovery :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto g

yağ gibi akar. kitkatlı
  • Moto g derim eski bir discovery kullanıcısı olarak

• nexus4 xperia sp nasıldir

• Moto g al geç usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

nexus4 xperia sp nasıldir

Her ikiside iyidir,moto g ye ve xperia L ye gore hem cipset hem cpu hemde gpu olarak daha kuvvetlidir, nexusun 2gb ram avantaji var,xperia sp ise hem saglam kasa hem sd kart kullanabilme hemde 2370lik batarya avantaji vardir nexusa gore.
    Moto Gve xperia L adreno 305gpu. Nexus ve sp ise 320 gpu kullanir buda oyunlarda ozellikle daha iyi performans ve grafik kalitesinde hayli yuksek detay verir.butcen yeterse sp yi oneririm.

Motog guzel cihaz olmasina ragmen daha dusuk hizdaki islemcisi ve kamerasi daha dusuk gpusu ile spye karsi zayif kaliyor,aradaki 100 lira fark icin sp daha cazip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 1 Nisan 2014; 16:51:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia Sp çift çekirdek ve 1 gb ram olması beni düşündüryor açıkcası.... 4 çekirdek 1 gb ram veya çift çekirdek 2 gb ram olaydı iyiydi bu devirde 1 gb artık biraz eskidi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Xperia Sp çift çekirdek ve 1 gb ram olması beni düşündüryor açıkcası.... 4 çekirdek 1 gb ram veya çift çekirdek 2 gb ram olaydı iyiydi bu devirde 1 gb artık biraz eskidi gibi

Dostummobilim uzun yazamiyorum ama cekirdek sayisina gore telefon alibmaz cekirdek adedi degil sinifi teknolojisi onemli,bu yuzden sp iki cekirdek ile 4 cekdekli s3 u tokatliyor,krait tabanli islemci var sp de ayrica daha cok isine yarayacak saat hizi acisindanda 1.7ghz ile ziyadesiyle hizli.4 cekirdegi aktif kullanabilen bana 4 tane oyun soylermisin,kullanamayacagin isine yaramayacak cekirdek kuruyemiscidede var.
    Rame gelince sp ile mp3 dinleyip ayni anda need for speed oynuorum gram kasmiyor,suan yeten ram 4.4kitkat ile ram tuketimi dahada dusuruldugu icin dahada rahat yetecektir,demem oki gercekten ihtiyacin olmayan donanima yada reklama atlama ilk anda,derim.800civarinda paraninkarsiliginda alacagin en iyi donanim ustelik saglam bir kasada sp de var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 1 Nisan 2014; 2:52:03 >

• sp al pişman olmazsın
  • 2gb ram'e bakma bence.Moto G KitKat ile sıkıntı çıkarmaz.

• incelemelere baktım moto g ile nexus4 arasında ki sanki moto g kameradan sanki çıkınca bikaç saniye donma yapıyor geç geliyor gibi... Bu arada menü vs herşeyi nexus4 ile aynı google moto g ile sözleşme mi yaptı
  • aynı fiyata telefon bakıyorum şuan tercihim nexus4 veya lg g. moto g biraz kalın ve performans düşük kalıyor, sp iyi de ram 1gb olması yüzünden eledim uzun süre kullanmak istiyorum
  • Huawei ascend g610 bi bakabilirsin

• xperia sp al hocam kafan rahat olur . 1Gb ram olayına çok takılma bence . Ben kullanıyorum ve herhangi bir sorun kasma olmadı.
  • moto g

• 800 tl ye sıfır sp varken başka telefona bakılmaz.
  • Tabiki moto g yag mubarek yag akyr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.