KabloTV tesisatının olmadığı bir bölgeye taşınıyorum. Son derece memnun olduğum Teledunya'yı bırakmak zorundayım. (Gerçi taahhütlü olduğu için 400 lira daha ödemem lazım). HD alıcı ile modem elimde kaldı. Bunları nasıl değerlendirebilirim? HD alıcıyı sıradan antenle veya D-smartla veya başka birşeyle kullanabilirmiyim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
yok hocam. kablo settopbox ve modem i yine kablo tv iolan biryerde kullanabilirsin. harici kullanım mümkün değil. teknolojisi farklı. sahibinden de görmüştüm 2. el ilanlarda satılıyor. veya gitti gidiyordan verebilirsin. bu siteden bile satman mümkun. nihayetinde taahhüt vermek istemeyen kullanıcılar vardır alabilirler..
Arkadaşın dediği gibi sahibinden com veya donanımhaber den satabilirsin az da olsa zararın çıkar..
Modem ile hd alıcı satılıkmı?
Dsmart al derim ben memnunum gelediniz hiç bı ise yaramaz
HD yayın izlemek istiyorsanız Digiturk görüntü kalitesi HD kanallarda yüksektir.Ayrıca normal SD kanalların kalitesi cihazlara göre değişmektedir
Dsmart HD plus bence digide var annemlerde görüntü kalitesi kanallar belgesellerde yanından geçemez kesinlikle Dsmart HD plas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme