Şimdi Ara

Teledünya Tarife Değişikliği Yapabilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teledünya Temel Fiyatına Üst Paket Kampanyası'ndan faydalanmak istiyorum. 2013 yılında HERKES İÇİN TELEDÜNYA HD kampanyasındayım taahhüdüm 2015 eylülde bitiyor. Kampanya detaylarını okuduğumda aşağıdaki kampanyalara taahhüdü olan aboneler bu kampanyadan faydanabilir diyor , müşteri hizmetlerini aradığımda faydalanamazsınız dediler. Bu şekilde değişiklik yapabilen var mı?

• facebook'tan çağrı merkezinin yapılan hatayı geçemediğini söyle yapılan yanlışlığı söylersen ilgilenen olur. böylelilkle bir daha çağrı merkezini ararsın geçiş yapılır bende de uydunette geçişi o şekilde hallettim. çağrı merkezindekiler hiçbir şey çoğunluğ bilmiyor. not düşüyorlar böylelilikle geçiş kolay yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 26 Kasım 2013; 14:40:52 >
  • Çok enteresan :) bunu bir deneyim. Normalde bende 10 mbit 20 gb uydunet vardı 39 tl idi , 32 tl lik 10 mbit 50 gb olan yeni kampanyaya 1 yıl taahhüt vererek geçtim akn arttı ve üstelik fiyat düştü şimdi de teledünya taahhüdünü 1 seneye düşürürsem gayet iyi olacak. Bu tür geçişlerde kablotv nin tek şartı daha üst tarifeye geçilebilmesi, fiyat artmış azalmış önemi yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife değişikliği
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.