Şimdi Ara

Teledünya SD Kullanıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugünlerde yeni bir lcd tv almayı düşünüyorum..

lcd tv aldığımda sd kutuyu kullanmaya devam edebilir miyim, yoksa lcd için hd kutu mu almam gerekir?

• fark etmez ikisinide kullanabilirsin.teledunyanın hd yayınlarını izlemek istersen hd kutu alman gerekir..
  • hd alman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: İllidan Stormrage

hd alman gerek

sebep?
  • lcd tv alıran sd kutuyu kullanabilrisn.hd kanalalrı seyredemezsın.hd setup alman lazım.sd kutu hd kanallaı çözmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

quote:

Orijinalden alıntı: İllidan Stormrage

hd alman gerek

sebep?

hd kutu olmadan yayınları çözmez
  • Yeni LCD'nizi aldığınızda televizyonunuz hem HD hem de şu an izlemekte oldugunuz SD yayınları gösterme kabiliyetine sahip olarak gelecek zaten, bunda hemfikiriz.

Elimde Teledünya SD kutu var diyorsunuz. Bu kutuyu yeni tvnize bağlayıp tüm kanalları şu an izlediğiniz gibi izlemeye devam edebilirsiniz. Bu noktada hiçbir sorun yok.

Eğer ki; Eurosport HD, National Geographic HD, Sinema TV HD gibi HD olarak yayın yapan kanalları izlemek isterseniz mecburen HD kutu almanız gerekir. Ama bu kanalların SD olan halleri de zaten şu an Teledünya'da var. Yani program kaçırmanız gibi bir şey söz konusu değil HD kutu almazsanız, aynı kanalları izleyebilirsiniz SD olarak.

Kısacası HD kutu almak tamamen sizin HD yayın izlemek isteyip istememenize bağlı bir olay. Dediğim gibi elinizde olan kutu ile de gayet güzel izleyebilirsiniz şu anki gibi. (Ha ama söylemek lazım, HD kaliteli bir yayını izlediğinizde SD yayınların "görece" kötülüğünü fark ediyorsunuz. Mesela Eurosport HD izlediğinizde bir daha standart yayın olanına dönmek istemezsiniz eminim.)

Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lcd varsa hd şart gibi.
  • işin içinde olan birisi olarak acık ve net olarak soyluyorum ki...

2 tane HD yayın yapan kanal için altını ciziyoprum 2 (iki) kanal için masraf etme ;)
  • bugün 2 yarın 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_myth

işin içinde olan birisi olarak acık ve net olarak soyluyorum ki...

2 tane HD yayın yapan kanal için altını ciziyoprum 2 (iki) kanal için masraf etme ;)

herhalde sizle meslektaşız işin içindenim dediğinize göre :) SD normal CRT (Tüplü TV) için size katılıyorum ama DVB-C imkanı olan herhangi bir LCD'de bence kesinlikle modulle kullanılmalı en azından EPG bilgilerini TV menüsünden takip eder ve bir HDMI scart portundan feragat etmekten kurtulursunuz. ayrıca ortada STB olmayacağı için eş/ sevgili şikayetlerinden kurtulmak ise cabası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

quote:

Orijinalden alıntı: mr_myth

işin içinde olan birisi olarak acık ve net olarak soyluyorum ki...

herhalde sizle meslektaşız işin içindenim dediğinize göre :) SD normal CRT (Tüplü TV) için size katılıyorum ama DVB-C imkanı olan herhangi bir LCD'de bence kesinlikle modulle kullanılmalı en azından EPG bilgilerini TV menüsünden takip eder ve bir HDMI scart portundan feragat etmekten kurtulursunuz. ayrıca ortada STB olmayacağı için eş/ sevgili şikayetlerinden kurtulmak ise cabası..

:)) 2. kumanda derdi için haklısın :)

• bnde yenı baslık acmadan burdan sorayım yeni tasındım ben evde kablo tv baglnatısı var tv im lcd bnm sd yada hd kutu almam gerekecekmi yoksa girek tv ye teledunya için
    teledunya değilde kablo tvyle lcd baglantısı goruntusu nasıl olur ?
  • HD yayın izlemek için hd kutu alman şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.