Şimdi Ara

Teledünya modül sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teledünyayı uzun bir süredir modülle izliyordum, bir süredir, özellikle FX Hd, Fox Crime HD gibi kanallarla, Disney channel gibi sd kanallarda görüntülerde anlık donma, bozulma, karelenme, seste bozulma gibi sorunlarım oluyordu. Dün arıza kaydı bıraktım bugün gelip baktılar.

Sinyal değerlerinde bir sorun yok dedi adam, pozitek kutuyu takıp görüntüyü kontrol ettiğimizde bu karelenme olayı olmadı (belki de denk gelmedi bilmiyorum). Sonuç olarak "sizin modül arızalı" dedi eleman. Çok çabuk bozulabiliyor bunlar falan dedi ama benim açıkçası içime pek sinmedi.

Şimdi direk gidip 150 tl ye başka bir modül almadan önce emin olmak istiyorum, modül çoğu kanalı sıkıntısız gösteriyor, lakin en çok izlediğimiz kanallarda da bu bozulmayı yaratıyor. Eurosport HD mesela cam gibi, ama NG kanallarından biri bozuk gösteriyor, ama diğer 3 kanalı normal vs. Adam farklı frekanslarda kanallar yayın yapıyor dedi ki tabi ki doğru ama bu meret bozuksa tüm kanallarda aynı sorunu yaratmaz mı?

3-5 kanalda sorun yaratıp diğer kanallarda sorun yaratmamasından dolayı emin olamadım acaba modül gerçekten bozuk mu değil mi diye. Elimde deneyebileceğim başka bir modül de yok işin kötüsü.

edit: conax neotion modül var, garantisi bitti ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usekes -- 4 Nisan 2015; 14:56:31 >

• saçmalamış... sinyal zayıftır... modül orijinal mi? taklit ise bozulmuş olabilir...
  • dün gidip alelacele modül aldım, sorun modülde değil. Bu hatayı yapan tek kanal var şu an o da FX HD.

Fox Crime HD 'de sorun yok ya da çok nadir, arada Nat Geo HD 'De yapıyor ama onun dışındaki HD kanallarda sorun yok.

Modül orjinal ve herhangi bir sıkıntısı yok, bugün emin oldum. Tekrar servis çağıracam.
  • Bugün yeni gelen arkadaşla sinyal değerlerine tekrar baktık, herhangi bir sıkıntı yok. Ama sorun devam etmekte. Kutudan izlediğimiz zaman ise herhangi bir sıkıntı yok. 2 farklı modül ile de denedik lakin sonuç aynı.

Diğer HD kanallarda da hafif bu sorunu yapmakla birlikte, FX HD de bu sorundan dolayı kanalı izleyemiyorum. Ama aynı banttaki FX Crime HD'de hiç sıkıntı yok.

Sorunu bulamadım bi türlü. Son çare, modülü başka tv'de denemek ya da tv yi değiştirmek ama 2 si de şu an için olanaklı şeyler değil.
  • sinyal zayıf kalıyor güçlendirmeleri gerek... teledünya dolabından ayar yapacaklar... kablo eski ise değiştirt...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.