Şimdi Ara

teledünya mı uydu alıcı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler apartmanda merkezi uydu sistemi var ben şu an kablo tv kullanıyorum.. dijital yayına geçmeyi düşünüyorum ama hangisi daha iyidir uydu alıcılar hakkında hiçbi bilgim yok.. uydu cihazı alıp kabloyu taktım mı iş tamam mıdır yoksa yapmam gereken başka şeyler var mı? hangi uydu alıcıyı tavsiye edersiniz mesela? anlıycanız baya cahilim bu konuda :D cahilliğimi giderirseniz sevinirim

• merkezi sistem varsa uydu alıcısı tak kullan hazırdır. uydu alıcıdan alıcıya fark var yanlız şifreli kanalları izleyeceksen biraz paraya kıyma lazım ama uydu tam bir özgürlüktür.
  • eyvallah dostum başka önerisi olan?
  • Kesinlikle uydu kanal sayısı senin antenin le doğru orantılı :)
  • Bende uydu derim.
  • Ayni durum benim icinde gecerli.apartmanda merkezi uydu war telewizyonumda samsung d7000 serisi.hem telewizyondan tam performans almak istiyrum(kanal gecis hizi hd kalitesi vb.) hemde kablo yayintisi cift kumanda derdi olsun istemiyrm bu kriterler dogrultusunda cihaz tavsiyesinde bulunabilecek arkadaslardan yardim bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evimde hd uydu alıcısı da var , teledünya da var benim fikrim tele dünyadaki kanallar daha güzel ve daha net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablo tv/teledünya kullanıyorum. memnunum, Kablo tv şebekesi üzerinden sabit telefon hattı olmadan internet alabilirsin, biliyorsun değil mi? Hem de maliyeti düşük

Sabit telefon ve TT Net adsl kullanıyorsan o zaman uydu anteni derim.
  • beyler cevaplar için teşekkürler konuya bayadır uğramıyordum bu arada tv de dvb-c tuner varmış yani teledünya bağlatıcak olursam conax modül alarak kutu ve kumanda derdinden kurtuluyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Kablo tv/teledünya kullanıyorum. memnunum, Kablo tv şebekesi üzerinden sabit telefon hattı olmadan internet alabilirsin, biliyorsun değil mi? Hem de maliyeti düşük

Sabit telefon ve TT Net adsl kullanıyorsan o zaman uydu anteni derim.

evet dostum biliyorum hatta uydunet + kablo tv kullanıyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 28 Eylül 2012; 22:04:01 >
  • bişey daha sorucam.. teledünyaya geçtiğim zaman sd yayınların kalitesinde de düzelme olur mu kablo tv ye göre.. gerçi 2si de aynı kablo üzerinden aktarıyor görüntüyü olmaz sanırım
  • zannetmiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.