Şimdi Ara

Teledünya mı tivibu mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    belki alırlar.
    suanda zaten sadece ip tv olarak degil aynı zamanda direk uydu anteninden yayın verebiliyorlarmış.

    ben ttneti iptal edecegim uydunet alacagım o yüzden tivibuda istemiyorlum diyince görevli söylemişti.
    ligi alsalar her türlü hazırlıkları tamam uydu, ip tv ve mobil olmak üzere her türlü yayını verirler.

    bakalım eğer tivibu ligi alırsa bu seferde digi yerine tivibu alırım. tivibu ile alıp veremedigim yok ama allah kimseyi ttnetin eline düşürmesin diyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Siz IPTV almak isteseniz bile belirli bir hat değerine göre IPTV hizmeti veriyorlar. Mesela benim hat zayıflamam 63 dBm idi bana verebilmeleri mümkün değil
    Bence artık süper lig el değiştirmeli Digi de fazlasıyla kaldı Tivibu da Süper ligi alabilecek kadar kaliteli. Hem durdur izle geri al izle ile Türkiye de çığır açtılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 17 Eylül 2016; 20:54:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    ip tv için degerleri bilmiyorum acıkcası. misal benim net aboneligim 24mb lakin en fazla 6mb veriyorlar oda srabil degil bazen 2-3 mb bile oluyor tivibuyu sevsemde ttnet berbat malisef.

    ayrıca tivibunun durdur izle geri sar izlenin bir espirisi yok benim 70 tl ye aldıgım uydu alıcı bile flash disk takınca aynı işlevi yapıyor. asıl eskiden nette actıgın saatten itibaren 30 dk geriye sarıyordun o güzeldi ama şu anki hali gayet basit sen açınca kayda başlıyor actıgın noktaya eger kanal degiştirmemişseniz sarabiliyorsunuz.

    bu arada ligi alırsa acısını tüm üyelerden çıkarır diye düşünüyorum katmerli tarife ile :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Yayın akışını 7 haftaya kadar geri alabilme diyor reklamlarında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    o tekrar izle misal diziyi bugun yayınlanıyor yarın koyuyorlar sen oradan izliyorsun belli başlı programları ekliyorlar.

    misalnsen tv yi açtın geri saramıyorsun izledikce kaydediyor izlemeye başladıktan sonra 75 dk kayıt yapıyor onu geri sarabiliyorsunuz.

    yani tartışma programı açtın baktın geri sarayım desen saramazsın yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neta Hd8900 Teledünya receiver kanal geçiş ve görüntü yükleme hızını, uydu anteniyle çalışan receiverlara göre yavaş buldum. İşlemcisi mi zayıf görüntü işleme kartı mı zayıf bilemedim. Bende kanal geçişleri aşağıda yüklediğim videodaki gibi.

    Teledünya üst pakette bulunan foxcrime, foxlife, foxsports ve diğer kanallar ramazan bayramı ve kurban bayramlarında hediye olarak açık hizmet veriyor. Abone'ye doğum günlerinde 24 saat boyunca nitro internet denilen paket hızının iki misli internet hediye ediliyor hızınız 50 mbit ise 100 mbit hizmet alıyorsunuz. 01 ağustos-31 aralık 2016 tarihleri arasında abone olacaklara modem ve receiver yarı fiyatına satılmak suretiyle adeta hibe ediliyor. Modem 24 ay taahhüt sözüne 24 ay taksitle, ayda 2 tl den 48 tl, receiver ayda 1 tl den 24 tl.

    Tivibu spor kanalında Özgür Buzbaş, Önder Özen, Ali Ece ve Uğur Meleke var. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi yayınları var.





  • tivibu ip tv ve düzgün çalıştığı gün sayısı 2 elin parmağını geçmez...
  • zero fear kullanıcısına yanıt


    telekom parasızlıktan ihaleye giremedi bile
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Adamlar "Kur" ile boğuşuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    aslında kur ile boğuşmuyor

    özelleştikten sonra 50 bin km fiber ağı 230 bin km ye çıkarabildi anca

    her sene ilave olarak 20 bin km fiber kablo döşedi

    şu an orta halli, hatta ortadan biraz vasat bir internet alt yapısı için 1 milyon km fiber alt yapıya ihtiyacı var Türkiye'nin
    Türk Telekom bu hedefe 2020 yılında ulaşabileceğini ön görüyor. Ben ise her ay anca 20 bin km fiber alt yapı döşeyebilen bir şirketin 2020 yılında en fazla 450 bin km fiber alt yapıya ulaşabileceğini düşünüyorum. Bu düşüncede çok iyimser bir düşünce. O kadara ulaşamaz bile.

    her geçen yıl abone sayısı artıyor. Özelleştiğinde 6 milyon sabit internet abonesi vardı. Şimdi 10 milyon.

    hem abone sayısı artıyor, hem de insanlar daha hızlı internet istiyor. İşin garibi bir çok yerde abonelik başlatamayacak duruma geldi. Bir çok yerde kapasite doldu. İnsanlar sabit internet abonesi olmak istedi fakat Türk Telekom bu kadar talebe karşılık veremedi. Abone olamayan alt yapı istedi. Abone olan daha hızlı internet istedi. Bu yetersizlik özellikle 2016 nın ortasında çok göze batmaya başladı. Bir yerden sonra mecbur bakanlık düzeyinde bir müdahale etti. CEO falan değişti. Tabi o arada şirketin arap ortağının, özellikle petrol fiyatlarının düşmesiyle zora giren Suudi arabistandaki inşaat şirketlerinin zararları hep Türk TElekom'dan gelen kârlarla temettülerle kapatılmaya çalışıldı. Arap şirketin Türkiye'de doğru düzgün bir yatırım programının olmasının en önemli nedenlerinden biri de buydu.

    2016 nın üçüncü çeyreğine kadar kâr eden şirket mecbur yatırım arttırma kararı aldı. Bu da üç çeyrekteki kârı silip süpürdü. Üstüne zarar etti. Yani dolar 2 lirayken yapılması gereken yatırımlar, daha kısa zamanda ve dolar 4 lirayken yapılmaya çalışılıyor. O da şirkete zarar olarak yansıyor haliyle

    Tabi bu yatırımlar, bu zararlar, bu berbat hizmetin faturası bizden çıkacak. BTK adil kullanım kotasını kaldırma kararı aldı en son. Kimse bedavadan kota kaldırmaz. Olan bize olacak

    Çok konuştum ama ülkedeki internet sorunun çözmenin tek yolu var. Tüm işi Türk Telekom'un üstüne yıkmaktan vazgeçmek. Gerekli düzenlemeler yapılıp diğer şirketlerin de bu pazarda yatırım yapmalarını kolaylaştırmak lazım.




  • Lig TV için Digiturk PLay tavsiye ederim.

    Ben normalde kablo tv ve kablo net kullandığım için Digiturk Play daha pratik oluyor
  • TiviBu internetinizin bantgenişliğini kullandığı için önermem. KabloTV daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.