Şimdi Ara

Teledünya LED Televizyonda cızırtı yapıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evde Teledünya kulanıyoruz önceden cızırdama yoktu ama artık var Uydu da daha az normal anten yayın da cızırtı yok ama teledünya da var neden olabilir acaba? Altın uçlu kablo kullanmıyorum o yüzden olabilir mi ? Televizyon 94" Full HD Samsung marka LED televizyon.

• cızırtı dediğiniz dip ses ise tv ile kutu arasındaki ses seviye farkından olabilir bir kontrol edin derim...(modül değilde kutu ile izlediğinizi varsayarak cevap yazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thor1 -- 4 Aralık 2011; 19:43:29 >
  • onu da her zaman ayarlaması zor oluyor ve düzgünde olmuyor ki yine
  • Bazı binalardaki toprak hattının yetersiz olmasından kaynaklanabilir. Bunun için gerekli kontolleri yaptırmakta yarar var.
    Ya da galvanik seperatör adlı bir küçük aparat kullanabilirsin. Bu aparat yayını bölmeye yarayan bölücülere benzer. Eve giren kablo kesilerek araya takılıyor.Varsa daha fazla yere dağıtım buradan sonra yapılıyor (TD, internet ve kablo tv).

Ben de şöyle bir sorun vardı; TD sesini TV den ses sistemine aktarırken parazit vardı ve çözemiyordum.(Seninkinin aksine tv sesinde sorun yoktu, sesi ev sinema sistemine aktarınca parazit olmaktaydı) Bu seperatör takılınca sorun çözüldü .Bu aparat piyasada zor bulunuyormuş, bana montajı yapan TD görevlileri temin etmişti, kendi depolarında varmış, sonuncusunu bana verdiklerini söylemişlerdi.

İşine yarar olasılığıyla paylaşayım dedim.Denemeye değer.
  • Nereden bulabiliriz acaba galvanik seperatör denen şeyi
  • Bana Teledünya kuran ekipteki çalışanlar getirmişti kendi stoklarından.Piyasada varmıdır bilmem.Elektronik malzeme satan yerlere sorabilirsin.
  • uzay mekiği parçası sanki hg ulan kablo tv hehehe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar.

Muhtemelen sizde benim gibi scart girisinden bagladiniz televizyona.
    Bana tv kurulum icin gelen ekip altin uclu kablo almamiz tavsiye etmisti yoksa cizirti olacagini soylemislerdi.
    Dedikleri dogru cizirti var. Daha onceki televizyondada cizirti yapiyordu.
    Henuz kablo falan almadim ben idare ediyorum bu sekilde.
    Cok yuksek sesle izlemiyorum zaten tvyi.
    Size tavsiyem (ben oyle yapiyorum) televizyonun sesini %8-10 arasi ayarlayip teledunya box sesini yuksek tutmaniz.
    Buyuk olcude sorun ortadan kalkiyor bu sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

Nereden bulabiliriz acaba galvanik seperatör denen şeyi

galvanik mi galvaniz olmasın? nedir bu doğalgaz borusu mu, bu parçalar genelde zamak döküm olur(çinko-aluminyum-magnezyum-bakır alaşımı) amma sallamış yaw hey Allahım! alt tarafı bir splitter "galvanik seperatör"müş yuh yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: thor1

quote:

galvanik mi galvaniz olmasın? nedir bu doğalgaz borusu mu, bu parçalar genelde zamak döküm olur(çinko-aluminyum-magnezyum-bakır alaşımı) amma sallamış yaw hey Allahım! alt tarafı bir splitter "galvanik seperatör"müş yuh yaw

Bilmeden konuşmak cahilliktir.

Burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. O parçanın adı aynen öyle ''galvanik seperatör''. Üzerinde aynen böyle yazıyor. Sallama yapacağına bir bilene sormalısın. Bilmemek ayıp değil, öğren öyle çık ortaya dostum. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

quote:

Bilmeden konuşmak cahilliktir.

Burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. O parçanın adı aynen öyle ''galvanik seperatör''. Üzerinde aynen böyle yazıyor. Sallama yapacağına bir bilene sormalısın. Bilmemek ayıp değil, öğren öyle çık ortaya dostum. Saygılarımla.

bilgi için çok teşekkür

http://www.satshop.fi/liittaminen/antennikaapelit/galvaaninen-erotin-valkoinen.html?___store=default&___from_store=fi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thor1 -- 31 Aralık 2011; 13:55:04 >

• konuyu nerden nereye getirdiniz haa
  • quote:

konuyu nerden nereye getirdiniz haa

biz bişi yapmadık konu derin, sen çözdün mü bari sorununu
  • quote:

quote:

konuyu nerden nereye getirdiniz haa

biz bişi yapmadık konu derin, sen çözdün mü bari sorununu

Kablodanmış kaliteli kablo aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.