Şimdi Ara

Telafi Sınavlarının Son Durumu Hakkında Bilgi Verir Misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta meb sanırım telafi sınavlarının kurallarını değiştirmiş. mesela 1. dönem 40 ile kaldık ikinci dönemde 45 ile kaldık her iki dönemin ortalaması ise 50'nin altında çıkıyor yani o dersten kalmış oluyoruz fakat eskiden o dersin 3. ortak sınavına girilmesi yani telafi sınavına girilmesi zorunluydu fakat şimdi o dersten kalanlar bile dilekçe verip o sınava girmiyormuş eğer yıl sonu ortalaması (her iki dönemin tüm derslerinin toplanılıp bölünmesi) 50'nin yukarsında ise dil anlatım da dahil yani bu doğru mu ? yanlışım varsa düzeltin yarın başlıyor benimde 5 adet kaldığım ders var dilekçe verip girmeyebiliyorum değil mi

teşekkürler.

• up
  • Ortalaman 50nin üstündeyse yani sınıfı geçiyorsan girmene gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reablo

Ortalaman 50nin üstündeyse yani sınıfı geçiyorsan girmene gerek yok

ortalamam 58 lerde dil anlatımda 73'de fakat o kaldığım derslerde dilekçe verip girmeme gibi bir şansım var mı ? geçen dönem zorunluydu bu dönem değiştirmişler sanırım
  • bilen yok mu arkadaşlar ?
  • bende bu sorunun cevabını bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Telafi Sınavlarının Son Durumu Hakkında Bilgi Verir Misiniz ?

Arkadaslar kuzenin okulunda soyle bi kagit verilmis ama her okul icin gecerlimidir onu bilemiyorum. Siz yine de hocalarinizla konusun bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

Telafi Sınavlarının Son Durumu Hakkında Bilgi Verir Misiniz ?

Arkadaslar kuzenin okulunda soyle bi kagit verilmis ama her okul icin gecerlimidir onu bilemiyorum. Siz yine de hocalarinizla konusun bi.

bizim müdürde sabah bu şekilde anlatmıştı ama sonradan arkadaşlar başka bir şey söylemeye başladı en iyisi yarın müdür yardımcısına sormak

• bizim hocalar söyledi yönetmelik değişmiş 50 yi geçiyosa toplam ortalaman girmene gerek yok kardeşim gönül rahatlığıyla kalabilirsin derslerden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.