Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.417
Cevap
380
Favori
567.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: metulen

Ferhat bey merhaba. Aşağıdaki taşların kullanıcı gözüyle farklarını açıklayabilir misiniz? Berraklık, Kesim renk vs gibi konulara teoride hakimim ama gelin görün ki pratikte tecrübem yok

0.42 E VS2 1083 usd 5196100202 3 excellent
    0.41 G VS1 1110 usd 5176882345 3x excellent
    0.40 D VS1 1048 usd 2186387193
    0.40 D VS2 1088 usd 1189020347

0.40 F VS1 1073 usd 2176349459
    0.40 G VS1 1020 usd 2186469036

Aklıma yatmayan bazı durumlar var. Misal tüm özellikleri burada aynı görünüp VS2'nin VS1'den daha pahalı olduğunu da gördüm.

florans öelliği none olanlar daha pahalı oluyor faint veya medium olanlar daha uygun oluyor ama bunlar gözle seçilecek şeyler değil . zaten seçme taşlar en uygununu secseniz bile ışıl ışıl görünecektir merak etmeyin :) bir de taşın ölçülerine göre bile fiyat değişebiliyor yani yazmayan unsurlarda fiyatı değiştirebiliyor veriler şöyle bu veriler böyle bu fiyat diye sınıflama yapılabilmek biraz olanaksız :) listedeki taşların hepside kendi özelliklerine göre harika fiyatlardalar emin olabilirsiniz :)

the_thingrica ederim güle güle kullansınlar :)

• hunter06 kullanıcısına yanıt
    Taşların diğer özelliklerini Gia'nın sayfasından görebiliyoruz sanırım oradan inceleyeceğim. Ama bu 3x excellent ne oluyordu onu bulamadım

Taşların diğer özelliklerini Gia'nın sayfasından görebiliyoruz sanırım oradan inceleyeceğim. Ama bu 3x excellent ne oluyordu onu bulamadım

3 ex , kesim simetri ve cila siniflamalarinda en iyi sinifa sahip taslar demektir . Gia dan bakinca zaten yazar , cut polish symmetry yazan kisimlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Beğendiğim taşlar için tablo çıkarırken bu 3x ex olayını da çözdüm ama sizde yazmışsınız zaten teşekkürler :) Çıkardığım tabloya göre uygun bir taş seçip size döneceğim. Bu arada montur tasarımı için size resim göndersek bunu yapabilir misiniz? Fiyat değişir mi?

Beğendiğim taşlar için tablo çıkarırken bu 3x ex olayını da çözdüm ama sizde yazmışsınız zaten teşekkürler :) Çıkardığım tabloya göre uygun bir taş seçip size döneceğim. Bu arada montur tasarımı için size resim göndersek bunu yapabilir misiniz? Fiyat değişir mi?

Ek taş olmadigi surece ilave ucret olmuyor. Genelde modeller 3 gram civarinda extra fazla gram olmadikca ilave ucret olmuyor. Montur olayi biraz degisken yinede modeli secince ozelden atarsiniz bakariz :)

• Selam Ferhat kardeşim. Uzun zamandır foruma üyeyim ve mutlaka bir gün ihtiyaç duyacağımı bildiğim için bu konuyu sessiz ve sakince takip etmekteyim. Kısmet bu zamanaymış. Yeğenim için bir tektaşın alınması gerektiği haberi tarafıma ulaşır ulaşmaz niyeyse ilk ve tek aklıma gelen siz oldunuz:) Malum böyle bir forumun bilinçli tüketicileri ile yıllardır ticaret yapıp bu kadar başarı sağlayan ve hep olumlu yorum alan pek fazla kişi yoktur.

Neyse sadede gelirsek yarın mekanınıza gelip sizinle tanışıp, tektaş işimizi -daha önce pek çok forumdaşımızın deneyimlediği şekilde- en kısa yoldan halletmeyi planlıyoruz.
    Bende evlilik teklifi yapmak istiyorum. Ama malum fiyatı uygun olsun istiyorum. Benim anladığım kadarıyla zaten bir çok özelliği gözle ayırt etmek zor. Bu gia nın sertifakalı modellerini de düşünmüyorum bundan dolayı. Ama bakınca tabi göze de hoş gelsin istiyorum Ölçü bilmiyorum, kayserideyim sorun olur mu? Fiyat olarakta 400-500 tl düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

Orijinalden alıntı: alosyu

Selam Ferhat kardeşim. Uzun zamandır foruma üyeyim ve mutlaka bir gün ihtiyaç duyacağımı bildiğim için bu konuyu sessiz ve sakince takip etmekteyim. Kısmet bu zamanaymış. Yeğenim için bir tektaşın alınması gerektiği haberi tarafıma ulaşır ulaşmaz niyeyse ilk ve tek aklıma gelen siz oldunuz:) Malum böyle bir forumun bilinçli tüketicileri ile yıllardır ticaret yapıp bu kadar başarı sağlayan ve hep olumlu yorum alan pek fazla kişi yoktur.

Neyse sadede gelirsek yarın mekanınıza gelip sizinle tanışıp, tektaş işimizi -daha önce pek çok forumdaşımızın deneyimlediği şekilde- en kısa yoldan halletmeyi planlıyoruz.

Buyrun gelin ctesi tam gun calisiyoruz , yardimci olurum :)

Orijinalden alıntı: ajgeri06

Ferhat bey merhaba...
    Bende evlilik teklifi yapmak istiyorum. Ama malum fiyatı uygun olsun istiyorum. Benim anladığım kadarıyla zaten bir çok özelliği gözle ayırt etmek zor. Bu gia nın sertifakalı modellerini de düşünmüyorum bundan dolayı. Ama bakınca tabi göze de hoş gelsin istiyorum Ölçü bilmiyorum, kayserideyim sorun olur mu? Fiyat olarakta 400-500 tl düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

400 500 tl civarina 0.10 carat gibi olabilir . Size pm attim :)

• listeye bir göz attım da. Sanki fiyatlarınız 6 ay öncesine göre dolar bazında biraz ucuzlamış gibi geldi:) Hayırlı satışlar.

0.40 H SI1 825 usd 2176981068

0.32 H VS2 770 usd 2176185081

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Şu konuya her girdiğimde evlenesim geliyo

adayı bulduysanız işin zor tarafı hallolmuş demektir gerisi kolay

said_ozcan, sentino, zamon hayırlı olsun güle güle kullansınlar

Öyle birisi yok keşke benim aradığım Tripsiz biri

• quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

listeye bir göz attım da. Sanki fiyatlarınız 6 ay öncesine göre dolar bazında biraz ucuzlamış gibi geldi:) Hayırlı satışlar.

Evet pirlanta fiyatlarinda biraz ucuzlama oldu bizde yansittik :)

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Merhaba,aşağıdaki 2 model arasındaki fark nedir.40 olan daha büyük olduğu için 32 yerine bunu almak daha mantıklı geliyor.Boyut dışında gözle görülür fark var mi.Bu iki tas sertifikalı mi.

0.40 H SI1 825 usd 2176981068

0.32 H VS2 770 usd 2176185081

32 olan vs2 oldugu icin daha pahali ama oyle secilesi fark yoktur :) taslarin hepside gia sertifikali yandaki numaralari ww.gia.edu dan sorgulatabilirsiniz sertifika detaylarini görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 7 Mart 2015; 8:13:19 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Hocam benim oraya gelme imkanım yok.Ödemeyi nasıl yaparız.kargo işi nasıl oluyor,kaybolma ihtimali vs.İnşallah senden ay başında 1500 2000 arası tek taş alıyorum

Havale ile oluyor odeme , kargo guvenli kargo sikinti olmaz kaybolursa bedeli kadar sigortali zaten :)

• Facebook Sayfanız güncel değil sanırım

Model görmek adına

Orijinalden alıntı: Cihan

Facebook Sayfanız güncel değil sanırım

Model görmek adına

birebir aynisini yapariz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 11 Kasım 2016; 16:28:24 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.