Yaz geldi.Alışveriş için bir kaç yer gezdim.Her yer %50 indirim ile başlamış mevsime.Al aldıkça alası geliyor insanın.Önceden bu kadar indirim yapmazlardı.Bu ucuzluğun bir sebebi var mı?
evet ya benimde dikkatimi cekti tekstilde acayip indirim var hayretler içinde kaldım.
bazı enayi şirketler satılsın diyerek fiyatı aşağı çekiyor neredeyse maliyet fiyatına böle olunca herkez ucuz olana kaçıyor sonunda başı yanan diğer tekstilciler oluyor ( bknz. babam )
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
bazı enayi şirketler satılsın diyerek fiyatı aşağı çekiyor neredeyse maliyet fiyatına böle olunca herkez ucuz olana kaçıyor sonunda başı yanan diğer tekstilciler oluyor ( bknz. babam )
Sürümden mi kazanıyorlar peki?
Nerede ucuz yahu tekstil, biz de alalım.
İstanbulda her yerde.
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
İstanbulda her yerde.
Doğru valla dün avm avm dolanıyodum kığılıda çok güzel ürünler var fiyatlarıda iyi.
Doğru diyorsunuz rodiden 29 ytl yerine 17 ytl mi ne aldım. İndirimler çok evet yaz başı tavana vururdu neden böyle belli değil sanırım. İnş devam eder.
yıllardır kazık yedik millette para kalmadı fiyatları düşürdüler eminim hala çok fazla kar ediyorlar
Yalnız şu var kadın giyimi aşırı derecede pahalı
2 elbise ( ipekyol + network ) 450 ytl
Network'te bir erkek ceket 295 ytl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme