Şimdi Ara

Tekrarlayan logo problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarhttp://ceplebi.tk adresine bakarsanız logo tekrar ediyor. no-repeat falan denedim ama yok. yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• firebug ile baktım background-repeat:no-repeat; yapınca tekrarlama yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

firebug ile baktım background-repeat:no-repeat; yapınca tekrarlama yapmıyor.

Teşekkürler logoyu da büyütmeliyim gerçi.

• büyütebilirsin logoyuda bi div içine alıp margin-top vermende fayda var çok üstte kalmış.
  • quote:

büyütebilirsin logoyuda bi div içine alıp margin-top vermende fayda var çok üstte kalmış.

Hocam bozmadan nasıl büyütebilirim apps review temasının logosu da. alternatif logo öneriniz varsa açığım hazırda varsa :] temayı değiştiriyorum orijinali için.

• yarın evdeyim,canım sıkılırsa header için bi görsel hazırlarım sana
  • quote:

yarın evdeyim,canım sıkılırsa header için bi görsel hazırlarım sana

Canınızın sıkılmasını 25641563145641 gözle (tabi o kadar varsa) beklemekteyim. İnşallah... heyecanla bekliyorum hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdaki Simge Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canımda kolay sıkılır hocam
  • quote:

Canımda kolay sıkılır hocam

Hocam haberler nasıl?
  •  Tekrarlayan logo problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 7 Temmuz 2012; 16:26:45 >
  • quote:

Tekrarlayan logo problemi

Güzelmiş elinize sağlık hocam da nasıl yaptınız bunu sormalıyım ya da psd varmı ben de öğrenmek istiyorum da
  • pen tool ile basit bi çizim bi kaç ay photoshop kurcalaman lazım hemen olmaz
  • quote:

pen tool ile basit bi çizim bi kaç ay photoshop kurcalaman lazım hemen olmaz

bir yerde görmüştüm adam kalemle kağıda çizim yapmıştı pcden renklendirmişti nedir acaba bu?
  • o da bir teknik,adobe'nin bir programı vardı adını şimdi hatırlayamadım.Kağıda çiziyorsun eş zamanlı ekranda gösteriyor dediğinde onun gibi bir şey herhalde.
  • quote:

o da bir teknik,adobe'nin bir programı vardı adını şimdi hatırlayamadım.Kağıda çiziyorsun eş zamanlı ekranda gösteriyor dediğinde onun gibi bir şey herhalde.

Çizim tableti olmasın o?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.