Bildirim
tekrarları nasıl yapıyorsunuz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kendi tuttugum notlar var her konuda.
Mesela yeni konu çalışırken onları tekrar etme şartı koydum. Girdigim denemeleri biriktiriyrdum yaninda ufak dipnotlar var. Bazen bir sorudan bile konuyu akilda tutabiliyorsunuz. Kendinize uygun özgün bir sistem geliştirin bence zaman varken.
Unutmak çok kötü oluyor. Bazen denemede saatlerimi verdigim konuya dair her sey ucup gidiyor kafamdan.
Kolay gelsin hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
Tekrarlarınızı ne sıklıkla yapıyorsunuz ve programınızda yer veriyor musun tekrarlara da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam genelde konularimi biriktirdigim dosyam cantamda oluyor. Yeni calistgim konulari 2-3 gunde bir tekrar ediyorum. Zaman gectikce oturuyor. Bazen de her seyden sıkılırsam(genelde ayda bir oluyor :D) oturup bastan sona tum notlarimi okuyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladım hocam.tesekkürler tekrar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X