Şimdi Ara

Tekrardan xbox 360 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bildiğiniz üzre xbox aldık sattık baya olay yaşamıştım geçen ramazanda acayip sıkıldım konsolu sattığıma pişman oldum baya. şimdi diyorum tekrar alayım orjinal alsam online takılayım diye. ilerde tekrar sıkılmaktan korkuyorum. bi de telefonu m uyenilsesem diyorum. sizce ne yapayım alayım mı xbox ?

• Maddi durumun müsait ise ve de oyun oynamayi seviyorsan al tabii.. Yok ben arada sirada oyun oynarim dersen,PC`de tek tük oyun oynamani tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

beyler bildiğiniz üzre xbox aldık sattık baya olay yaşamıştım geçen ramazanda acayip sıkıldım konsolu sattığıma pişman oldum baya. şimdi diyorum tekrar alayım orjinal alsam online takılayım diye. ilerde tekrar sıkılmaktan korkuyorum. bi de telefonu m uyenilsesem diyorum. sizce ne yapayım alayım mı xbox ?

ne telefonu yavv benim telin hoparlörü gitti joistik gitti telefon paramparça ama almak istemıyorum telefonda ne yapcam ki? video izle(pc),müzik dinle(mp3),resim çek(zaten nerdeyse her telde var) gerisi aynı alternatiflerini yazdım parantez içinde. al xbox bide orjinal fifa nba oh

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

beyler bildiğiniz üzre xbox aldık sattık baya olay yaşamıştım geçen ramazanda acayip sıkıldım konsolu sattığıma pişman oldum baya. şimdi diyorum tekrar alayım orjinal alsam online takılayım diye. ilerde tekrar sıkılmaktan korkuyorum. bi de telefonu m uyenilsesem diyorum. sizce ne yapayım alayım mı xbox ?

ne telefonu yavv benim telin hoparlörü gitti joistik gitti telefon paramparça ama almak istemıyorum telefonda ne yapcam ki? video izle(pc),müzik dinle(mp3),resim çek(zaten nerdeyse her telde var) gerisi aynı alternatiflerini yazdım parantez içinde. al xbox bide orjinal fifa nba oh

vala iyi olur da xbox dan tekrar sıkılıırm diye korkuyorum telefon ses olarak iyi benim de yenilemeyi düşünmüştm.

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Maddi durumun müsait ise ve de oyun oynamayi seviyorsan al tabii.. Yok ben arada sirada oyun oynarim dersen,PC`de tek tük oyun oynamani tavsiye ederim..

pc özellikleri iyi değil zaten pc ye de yatırım yapmam oyun için. oyun seviyorum da bi anda soğumuş ve satmıştım xbox ı şimdi alıp sonra sıkılır tekrar satarım diye korkuyorum.

• Telefon mu?
    Şimdi üstüne uygun birşeyler giy ve hemen git bir Xbox al.
  • alınırmı?koşa koşa alınır,xbox360'ı hiçbir şeye değişmem
  • Xbox'dan sıkılmak ne demek tam olarak? Yoksa günümüz oyunlarımı seni açmıyor.Daha önce kullanmışsın xbox'un ne olduğunu biliyorsun.Neler yaptığını biliyorsun.Kararın büyük bölümü senin ama oyun oynamayı seviyorum diyorsan alacaksın kardeşim xbox
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 ARCADE ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durumun uygunsa slim al olmadi elite al. Telefon da istiyosan i4 al. Ama durumun mumkunse. Ben bayram sonrasi x360elite alacagim. iphone zaten var. Ve yeni yildan sonra ps3. Ama bence x i al gec sklmak diye birsey olamaz onda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Telefon mu?
    Şimdi üstüne uygun birşeyler giy ve hemen git bir Xbox al.

üstüm sağlam zaten yorumun için sağol
  • 300 lira var suan bende bende teli satarak üstünü tamamlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

alınırmı?koşa koşa alınır,xbox360'ı hiçbir şeye değişmem

ben de binbir heves almıştım 4. ayda sıkılmaya başladım

quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Xbox'dan sıkılmak ne demek tam olarak? Yoksa günümüz oyunlarımı seni açmıyor.Daha önce kullanmışsın xbox'un ne olduğunu biliyorsun.Neler yaptığını biliyorsun.Kararın büyük bölümü senin ama oyun oynamayı seviyorum diyorsan alacaksın kardeşim xbox

yani hiç konsolu açasım gelmiyordu satmadan bikaç hafta önce fln.günümüz oyunları güzel eğlenceli xbox ın gamepadı ile daha da eğlenceli oyun oynamayı da severim ama aldıktan sonra sıkılıırm tekrar diye korkuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

Durumun uygunsa slim al olmadi elite al. Telefon da istiyosan i4 al. Ama durumun mumkunse. Ben bayram sonrasi x360elite alacagim. iphone zaten var. Ve yeni yildan sonra ps3. Ama bence x i al gec sklmak diye birsey olamaz onda :D

uygun da slim de alınmaz. param olsa bile tr' den slim almam o kadar kazık yiyemem ben yurtdısı fiyatının 2 katına satılıyor. elite iyi olur gibi jasper vardı baya sesli çalışıyordu sinir ediyordı.i4 de almam x10 alırım daha iyi

@NoName. hangi telefon var sende?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 11 Eylül 2010; 17:39:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

alınırmı?koşa koşa alınır,xbox360'ı hiçbir şeye değişmem

ben de binbir heves almıştım 4. ayda sıkılmaya başladım

quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Xbox'dan sıkılmak ne demek tam olarak? Yoksa günümüz oyunlarımı seni açmıyor.Daha önce kullanmışsın xbox'un ne olduğunu biliyorsun.Neler yaptığını biliyorsun.Kararın büyük bölümü senin ama oyun oynamayı seviyorum diyorsan alacaksın kardeşim xbox

yani hiç konsolu açasım gelmiyordu satmadan bikaç hafta önce fln.günümüz oyunları güzel eğlenceli xbox ın gamepadı ile daha da eğlenceli oyun oynamayı da severim ama aldıktan sonra sıkılıırm tekrar diye korkuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

Durumun uygunsa slim al olmadi elite al. Telefon da istiyosan i4 al. Ama durumun mumkunse. Ben bayram sonrasi x360elite alacagim. iphone zaten var. Ve yeni yildan sonra ps3. Ama bence x i al gec sklmak diye birsey olamaz onda :D

uygun da slim de alınmaz. param olsa bile tr' den slim almam o kadar kazık yiyemem ben yurtdısı fiyatının 2 katına satılıyor. elite iyi olur gibi jasper vardı baya sesli çalışıyordu sinir ediyordı.i4 de almam x10 alırım daha iyi

@NoName. hangi telefon var sende?

n73 sakın alıyım deme lanet bi telefon mümkünse n serisinden uzak dur çok yavaşlar

• almam zaten alırsam sony ericsson alırım
  • Xbox 360 sıkar mı sıkar, onunda tek nedeni olur Live yoksunluğu, her gün açtığım makineyi uzun süredir açmıyorum Live'a bağlanamadığım için...Live ve uzun soluklu bir iki multiplayer oyunun olunca zamanla arkadaş ortamınada alışınca kopman mümkün değil nerdeyse....
  • Xbox alma PS3 al. Birkaç ay sonra onu da sat Nintendo Wii al. Sonra onu da satıp Xbox al, Xbox'u satıp PS3 al, PS3 satıp Wii al...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

Xbox 360 sıkar mı sıkar, onunda tek nedeni olur Live yoksunluğu, her gün açtığım makineyi uzun süredir açmıyorum Live'a bağlanamadığım için...Live ve uzun soluklu bir iki multiplayer oyunun olunca zamanla arkadaş ortamınada alışınca kopman mümkün değil nerdeyse....

galiba live sızlıktan sıkılıyoruz sıkıldım daha doğrusu. zaten alırsam online takılıırm alırım mw2 world cup yeter bana

quote:

Orijinalden alıntı: 1299

Xbox alma PS3 al. Birkaç ay sonra onu da sat Nintendo Wii al. Sonra onu da satıp Xbox al, Xbox'u satıp PS3 al, PS3 satıp Wii al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 11 Eylül 2010; 19:19:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

Xbox 360 sıkar mı sıkar, onunda tek nedeni olur Live yoksunluğu, her gün açtığım makineyi uzun süredir açmıyorum Live'a bağlanamadığım için...Live ve uzun soluklu bir iki multiplayer oyunun olunca zamanla arkadaş ortamınada alışınca kopman mümkün değil nerdeyse....

bencede bende yok gerçi
  • Ben sana demedim mi pişman olucaksın diye.

PETTIBONE.
  • hadi hadi dön eski sevgiliye
  • Ben demiştim değil mi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.