Bildirim
Tekrardan başlama ss'li yorum (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ya her şeyden önce beslenmelisin bir kere, bu olmadıktan sonra ilk hafta da titrersin, 10. hafta da titrersin. bi 3k kaloriyi gör yani.
kalça belini koruman için çok önemli şınavda sıkman lazım. şunları gugılla ve ısınma niyetine yap, hip bridge, bird dog, cat camel, güçlenince cobra pose
bu arada dipsi at gitsin. ek olarak plank-side plank falan koy ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Toro -- 28 Şubat 2016; 1:01:53 > -
Beslenenmeye önem veriyorum bakalım dediklerini alttaki programa uygulayıp başlıyorum ilk günden. -
Dips harika bir egzersiz kesinlikle yapmalısın.
Burada vakit geçirmek kafanı daha fazla bulandıracak, korkma kimse mükemmel başlamıyor fakat bir yerden başlamalısın.
Dips denersin, olmazsa decline push up ile güçlenirsin.
Salona felan gerek yok, her hareketin seviyesi var yapamıyorsan bir düşük seviyede güçlendireceksin kendini.
Barfiks olmuyor mu? Inverted row yapacaksın, o da mı olmuyor, scapula pull yapman gerek vs.
Dips yapamayan biri de şınav varyasyonlarıyla güçlenebilir.
Ayrıca sana şunu söyleyeyim, ben salo a gidiyorum fakat calisthenics hareketler hep favorim olmuştur. Barfiks barında çuval gibi asılı kalan adamlar var salonda birsürü, bunların yaptığı sporun kimseye hayrı yok.
Kendi vücut ağırlığını kaldırmakta ustalaşırsan inanılmaz güçlenirsin, başla şu işe sana tavsiye veren arkadaşa da inan, köstek olan moral bozanlara değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: lalalar1
Teşekkür ederim.Dün aklım baya karışmıştı ama hem düşündüm hemde bazı yorumlara,yazılara baktım başladım yapmaya
Attığım fotoğraflardakine ek birer daha hareket ekledim.Yaparken hepsinden azar azar yaptım ama ona rağmen kollarımı hissetmedim acaba uzun zamandır kollarıma yüklenmediğim için mi ağırdı yoksa hareketler mi ağır geldi diye düşünüyorum çünkü bakınca hepsi şınav pozisyonu aralara başka hareketler mi koysam ? Bacak için mesela ? Yavaş yavaş olucak iyi beslenme,iyi dinlenmeyle iyi sonuçlar alıcağıma inanıyorum.
Bu mesaja eklenen görseller:
Bunların hepsi itme egzersizi, triceps aktive olacaktır.
İtme yaptığın kadar, çekme de ekle egzersizlere, bacak da çalış mutlaka squat varyasyonlarını yap.
-
Tamam ekleyeceğim.Teşekkürler -
boyum 1.83-1.84 kilom 74 yaşım 17
bel:76 gögüs:95 kol:34
1 ay önce bunları yazarak başlamıştım.Böyle giriş yapınca çok ilerlemiş gibi düşünülüyor.Verdiğiniz tavsiyeler üzerine ve tabi biraz araştırmam üzerine tutkuyla başladım.Tabi
normal olarak hemen hevesim kaçtı ama tabi sabırla devam ettim.Şimdi çok memnunum ve daha çok tutkuyla devam edicem.1 aydır hiç ölçmemiştim bugün ilk defa ölçtüm.Bu arada barfiks hiç çekmedim(Duvarda çıkıntı olduğu için barfiks aletinin olmayacağını düşündüm.Bir de hiç koşu yapmadım(Oda durumdan dolayı biraz ama bu ay kesinlikle koşuyud da ekliyeceğim) Teşekkürler.Şimdiki ölçülerim:
Kilo:76.1 bel:81-81.5(nasıl bu kadar arttı bilmiyorum) Gögüs:100-101 kol:34-35(Başta yazdığınız gibi yanlış ölçmüş olmalıyım ki şuanda nerdeyse aynı çıktı ama çokça geliştiğini hissettim ve de anladım(hele ki arka kolun) Ve de kamburum vardı o da çok derecede geçti.Gögüsleri ön plana çıkarttı.
Her ay böyle yazmayı düşünüyorum vede 1 olmadı 2 güne ss'yi atacağım.Takip ettiğiniz için teşekkürler tekrardan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Del Toro
ya her şeyden önce beslenmelisin bir kere, bu olmadıktan sonra ilk hafta da titrersin, 10. hafta da titrersin. bi 3k kaloriyi gör yani.
kalça belini koruman için çok önemli şınavda sıkman lazım. şunları gugılla ve ısınma niyetine yap, hip bridge, bird dog, cat camel, güçlenince cobra pose
bu arada dipsi at gitsin. ek olarak plank-side plank falan koy ayrıca.
her şeyden önce beslenme önemli tabi başka neler yapmalıyız hocam bu işi biliyorsunuz galiba bayağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay geçti ama maalesef son 1 ay pek önem veremedim.Yeni hareketlere geçmeyi planlıyorum tavsiye edebileceğiniz bir şeyler varmı.
Başlarkenhttps://store.donanimhaber.com/a5/18/30/a51830f1ca2b0da096e8b4d72e68e1eb.jpg aşağıyada şimdiki halimi atıyorum. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X