Şimdi Ara

Tekrar yapmaya başlamalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim ablalarım ben 11. sınıfa geçtim yazın boş oturuyorum resmen şöyle 9.-10. sınıfların tekrarını yapmam faydalı olur mu universite hazırlığı için. Hedeflerim büyük şimdiden başlamalı mıyım tekrar yapmalara ?

• Hafif calıs tatiline bak son tatilin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

Hafif calıs tatiline bak son tatilin

Şimdiden bayaa korkuyorum
  • Dedigin gibi 9-10 u tekrar edersen cok isine yarar.Keske ben de senin yaslarindayken dusunseydim bunlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Dedigin gibi 9-10 u tekrar edersen cok isine yarar.Keske ben de senin yaslarindayken dusunseydim bunlari.

Sınavlar kötü geldi sanırım
  • Söyle bir şey var sağlam temel her zaman iyidir. Ama bir yönden de baktın mı 11. sınıfın yazında fazlasıyla çalışacaksın zaten yani bu iki durumu da değerlendirip bence çok eksik olduğun hiç sevmem dediğin dersi çalışarak biraz ona sempati duymaya başla bence zaten kalan çok bir zaman yok eğer başlamadıysan şimdiye kadar, yapabileceğin bence en doğru hareket sevmediğin çalışırken seni sıkan derse yoğunluk vermen ama çok kasma çünkü insan arıyor o zamanları ,tabi çok idealistsen yani derece yapacağım diyorsan kasmanın sana çok katkısı olur

Sınav senesinde benim temelim çok sağlam değildi ben 5 bakardım İkizimin temeli sağlamdı o 3 bakardı diyeyim sana.

Yani heybeye ne atarsan faydalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iambrucewayne

quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Dedigin gibi 9-10 u tekrar edersen cok isine yarar.Keske ben de senin yaslarindayken dusunseydim bunlari.

Sınavlar kötü geldi sanırım

Evet kötü geldi biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gringo10

Söyle bir şey var sağlam temel her zaman iyidir. Ama bir yönden de baktın mı 11. sınıfın yazında fazlasıyla çalışacaksın zaten yani bu iki durumu da değerlendirip bence çok eksik olduğun hiç sevmem dediğin dersi çalışarak biraz ona sempati duymaya başla bence zaten kalan çok bir zaman yok eğer başlamadıysan şimdiye kadar, yapabileceğin bence en doğru hareket sevmediğin çalışırken seni sıkan derse yoğunluk vermen ama çok kasma çünkü insan arıyor o zamanları ,tabi çok idealistsen yani derece yapacağım diyorsan kasmanın sana çok katkısı olur

Sınav senesinde benim temelim çok sağlam değildi ben 5 bakardım İkizimin temeli sağlamdı o 3 bakardı diyeyim sana.

Yani heybeye ne atarsan faydalı :)

ilk 10.000 e girmek istiyorum ben heybeye şimdiden bir şeyler atayım o zaman :D

• 10 biyoloji matematigi yut

• Matını geometrini güçlendir, gidip tarih biyoloji çalışırsan unutursun çok büyük ihtimal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.