Şimdi Ara

Tekrar Sro ya Dönmeyi Düsünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar baslıktada belirttigim gibi ne kadar oyun denediysem ne kadar farklı oyunlara yönelmeye calıstıysamda icimde hep bi sro özlemi kaldı ama cok uzun zamandan beri oynamadıgım icin cok sey degismis ve sanırım cogunlukla olumsuz olarak gelismis hepsi. Oyuna tam anlamıyla geri dönmek istiyorum ama orjinal sroyamı yoksa privateleremi baslamam gerektigini bilemedim bu konudaki görüslerinizi yazarsanız sevinirim.

• iSRO oynayan biri olarak söylüyorum bunları.

Oyunda her türlü sorun var. Sıfırdan char açıp kasmak da zor. PvP yapabilmek için binlerce lira harcamak gerekiyor. Unique'ler saniyelik oluyor. 125 level str char'ımla tek atıyorum TG'ye, Cerberus'a falan...

Private'ların da ömrü kısa. Fakat iSRO'dan mantıklı olduğu kesin. En azından hevesini alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duckroad diye bir private server varmıs forumda biraz gezindikten sonra gördüm o ilgimi cekti biraz simdi onu indirip denemeyi düsünüyorum.
    senn diger yazılarını okuduktan sonra isro yerine duckroad a bi sans vermek daha mantıklı geldi.
  • Evet, bu daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende eski silkroadı arayan bireylerden biriyim kaç kere cesaret edip başlamak istedim ama olmadı daha doğrusu benle hareket eden olmadı. oyun bitmiş bir durumda arkadaşların dediği gibi ama sana şunu söyleyebilirim. private server da oynuyorum arkadaş ortamıda güzel server çok iyi durumda . JOYSRO ZEUS serverinda oynuyorum oynamak istersen buyur gel her türlü yardımda bulunurum. özelden yzabilirsiniz oynamak isteyenler. Not: server 90 caps çin sadece
  • bence dönme
  • Bende çok isterdim dönmeyi ama hem zaman hem nakit kaybı. CS:GO ile avutuyorum kendimi artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.