Şimdi Ara

Tekrar sınav yapılırsa olacakları söylüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Milletin şu an ki notları cidid düşecek.(400 alan biri 350'lere)

2. Lise puanları fena düşer.

3. Mahkeme'den mahkemeye geçilir 2016'ya kadar bu bitmez.

4. Herkes hakettiği liseye gidemez

5. Herkes konuları unuttuğu için 500 tam puan alan 2,3 kişi anca çıkar.

Eklemek isteyen varsa yazsın.

Not: Eğer böyle bir şey olursa ben hakkımı helal etmiyorum.

• tekrar sınav mantıksız olur ya olursada herkes ayaklanır
  • Böyle birşey yapamazlar ya da yapmamaları lazım. Çünkü herkes konuları unuttu. Birde ne ara sınavları yapacaklar ne ara okuyacaklar ne ara "yerleştirecekler". Eğer olursa 2 ayrı teog olmaz. Sbs gibi 5 temel dersten(birde din) 100 soruluk bir sınav olur. Ve bu sınavı 15 temmuza kadar yapacaklar. Olağanüstü bir hızla temmuz sonuna sonuçları açıklayıp ağustosun birinde tercihleri başlatacaklar. . Bu sınavın değerlendirilmesi teog gibi olur her ders ayrı ayrı değerlendirilip birleştirilecek. Teogdan farkı sınav tek seferde ve birleşik olacak. Ayrıca teog sonuçları ayrıca 2.yazılılar olduğu için 2.sınavlar için yeni bir yol bulacaklar.Büyük ihtimalle teog gibi her dersten 1 yanlış 5 puan eksiltecek. Bunun sonucunda yıl sonu notları ve diploma puanları yeniden hesaplanacak. Bu konuda ÖSYM den yardım alabilirler.Sonuçta adamlar Lys yi 1 hafta sonra açıkladı. Yani kısaca öğrencilere 120 tane soru hazırlamaktan aciz MEB'in böyle bir şeyi yapması imkansız gibi. Ama olursa haftaya sınav var beyler çalışmaya başlayın
    Benim gibi teogdan sonra derslerde uyuyan,ödevleri yapmayan biri bu sınav sonucu GSL,İEL ya da fen lisesi yerine anadolu lisesi ya da daha düşük fen liselerine gidecek

Not:Eğer sınav yeniden ve benim dediğim gibi olursa TEOG sistemi biter ve bu yılki 8.sınıf kardeşlerimiz yeni bir sistemin "deneği"olurlar...
    Not2:Nabi Avcı ve ekibi 1 milyon küsür öğrenci ve onların 2şer velisi tarafından beddua alarak cehennemden VIP kombine almış olur...
    Not3: Koyu AKP taraftarı veliler hariç hiçbir veli cumhurbaşkanlığında akpye oy vermez.Yani 1.200.000*2=2.400.000 insan.100.000 kişinin velilerinden biri vefat etmiş,50.000 kişinin ikiside vefat etmiş olsa 2.200.000 kişi eder. toplam 200.000 veli koyu akp li olsa 2.000.000 kişi. Bu da mhp ve chp'nin oyunu alan ekmel beyin akp'nin kaybettiği oylarla yeni cumhurbaşkanımız olması demek.
    Not4:Daha fazla devam etmiyim yoksa dünya savaşı çıkaracam

• Burs kazananlara seçim zorluğu ortadan kalkar. Özel okul başarısı artar. Ama yeni sınav olmaz. Zaten puanlar her türlü hazırdır no problım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav olamaz zaten en basitinden diplomaları aldık teog sınavı 2.sınavlar olduğu için diplomaları yeniden hazırlayamazlar...
  • Tekrar yapılmaz bence 1.Teog iptal olsun 2.Teog puanına göre alsınlar
  • İptal kararı olmaz . İlk teogun iptal edileceğini de sanmıyorum . Sınavlar tekrar iptal sorulara göre hesaplanır . Meb çıkıp özür mesajı yayınlar. Liseye girişlerde diploma notu ön plana çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İptal olmaz olmamalı bence bu kadar çocuğun geleceğiyle oynanmasını düşünemiyorum.Ayaklanma falan çıkar yıkarlar valla bakanlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

İptal kararı olmaz . İlk teogun iptal edileceğini de sanmıyorum . Sınavlar tekrar iptal sorulara göre hesaplanır . Meb çıkıp özür mesajı yayınlar. Liseye girişlerde diploma notu ön plana çıkar

eğer diploma ön plana çıkarsa puanlarda (lise puanları) düşüş olacağını düşünüyorum
  • bence varya bu devlet bizim bir yere gelmemizi istemiyo istese doğru düzgün iş yapar güya bu ülke "BİZEemanet peki biz kime emanetiz
  • sığır mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani adam -- 14 Ağustos 2015; 13:48:12 >
  • Yaaa ne sınavı sınav falan olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar sınav yapılacağını pek sanmıyorum.
    Yapsalarda sadece 1. TEOG konularından 1. sınavı yaparlar.
    Ya da 1. TEOG'u iptal ederler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.